12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    LG OLED TV: Επανάσταση στην παγκόσμια αγορά κορυφαίων τηλεοράσεων

    Η τεχνολογία OLED της LG έχει εξελιχθεί ραγδαία τα τελευταία χρόνια και κατέχει ηγετικό ρόλο στον τομέα των τηλεοράσεων σε παγκόσμιο επίπεδο. Με τα αυτοφωτιζόμενα pixels, η συγκεκριμένη τεχνολογία προσφέρει μοναδική ποιότητα εικόνας, τέλειο μαύρο, ελκυστικά χρώματα και εκπληκτικό λόγο αντίθεσης, που επαναπροσδιορίζουν πλήρως την εμπειρία της οικιακής ψυχαγωγίας.

    lg_oled_tv_e9_0

    Λόγω των αποχρώσεων σε βαθύ μαύρο, όλα τα υπόλοιπα χρώματα φαίνονται πολύ πιο «δυνατά» και έχουν περισσότερη ζωντάνια, παρουσιάζοντας άπειρες παραλλαγές φωτισμού. Οι OLED τηλεοράσεις της LG μπορούν να προβάλλουν ένα δισεκατομμύριο χρώματα με τη μεγαλύτερη δυνατή λεπτομέρεια και διαβάθμιση χρωμάτων. Έτσι, η εταιρεία εξασφαλίζει τη θέση της στο προσκήνιο της παγκόσμιας αγοράς κορυφαίων τηλεοράσεων.

    Το 2013, η LG ήταν ο μοναδικός κατασκευαστής της συγκεκριμένης τεχνολογίας και το ίδιο έτος παρουσιάστηκε η πρώτη OLED τηλεόραση 55 ιντσών. Το 2014, η εταιρεία παρουσίασε την πρώτη 4K OLED τηλεόραση ενώ το 2015 ακολούθησε η ναυαρχίδα της, η LG SIGNATURE OLED. Σήμερα έξι χρόνια αργότερα, η LG δείχνει ότι το όραμα της ήταν απόλυτα ακριβές, δημιουργώντας νέες τάσεις.

    lg_signature_oled_tv_w9_0

    Οι συγκεκριμένες τηλεοράσεις που έχουν ξεχωρίσει με τα βραβεία reddot award  και iF Design Award, ενσωματώνουν μια σειρά από κορυφαία χαρακτηριστικά και λειτουργίες, όπως το AI ThinQ[1] της LG, που κάνει δυνατή την αποδοχή και εξυπηρέτηση εκατοντάδων φωνητικών αιτημάτων μέσω της αποκλειστικής πλατφόρμας της ίδιας της εταιρείας. Τέλος, με το AI ThinQ, οι χρήστες μπορούν να έχουν τον έλεγχο των τηλεοράσεων, να αλλάζουν λειτουργία εικόνας και να αναζητούν περιεχόμενο, ενώ με την ενσωμάτωση του Google Assistant[2] και του Amazon Alexa στις τηλεοράσεις AI της LG, μπορούν να βρίσκουν απαντήσεις ή να ελέγχουν τις έξυπνες οικιακές συσκευές που λειτουργούν ως το κέντρο του έξυπνου σπιτιού.

    [1] Το LG ThinQ AI ενεργοποιείται με το κουμπί μικρόφωνου.

    [2] Οι λειτουργίες δεν είναι προς το παρόν διαθέσιμες στην Ελλάδα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles