14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Νέο, οικονομικό Optimus L1 II από την LG

    Μετά την επίσημη παρουσίαση του φοβερού και τρομερού G2, η LG ανακοίνωσε ένα entry-level smartphone που ανήκει στην L-Series και έχει την ονομασία Optimus L1 II. Το Optimus L1 II απευθύνεται σε χρήστες που επιθυμούν να αποκτήσουν ένα οικονομικό smartphone αλλά και σε αναδυόμενες αγορές.

    Διαθέτει οθόνη 3 ιντσών ανάλυσης 320 x 240 pixels και βασίζεται σε chipset της Qualcomm με επεξεργαστή χρονισμένο στο 1GHz και συνοδεύεται από 512MB RAM.

    Στο πίσω μέρος είναι εξοπλισμένο με κάμερα fixed focus με αισθητήρα 2 Megapixels και ο αποθηκευτικός χώρος έχει μέγεθος 4GB (επεκτείνεται πάντως με την χρήση microSD κάρτας μνήμης έως και κατά 32GB).

    LG OPTIMUS L1 II

    Κατά τα άλλα είναι εξοπλισμένο με Bluetooth 3.0, GPS, WiFi 802.11b/g/n και είναι 3G. Η μπαταρία του είναι χωρητικότητας 1540mAh.

    Το λειτουργικό σύστημα είναι το Android 4.1.2, ωστόσο έχει δεχτεί την περιποίηση της LG και έτσι πέρα από το γνωστό UI, ο χρήστης μπορεί να εκμεταλλευτεί εφαρμογές όπως το QuickMemo ή να λειτουργήσει την κάμερα με φωνητικές εντολές (π.χ να πει Cheese ή Smile για να ενεργοποιήσει το κλείστρο).

    Το LG Optimus L1 II θα κυκλοφορήσει σε λευκό και μαύρο χρώμα και στο εξωτερικό θα κοστίζει περίπου .

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles