17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά του LG Optimus Vu II

    Για τους Κορεάτες, φαίνεται ότι το μέγεθος μετράει. Μετά το επιτυχημένο λανσάρισμα του Samsung Galaxy Note και της επικείμενης άφιξης του Note 2, επιτέλους έχουμε την ανακοίνωση από την LG  για τα τεχνικά χαρακτηριστικά της νέας έκδοσης του δικού της phablet, του Optimus Vu ΙΙ. Το μέγεθος παραμένει στις 5 ίντσες διαγώνιο και η αναλογία στην IPS οθόνη είναι το 4:3 ενώ η ανάλυση είναι 1024×768.

    Η LG λοιπόν ανακοινώνει ότι επεξεργαστής της συσκευής είναι ο Qualcomm MSM8960 με νέο σχεδιασμό, είναι διπύρηνος και θα είναι χρονισμένος στο 1,5 GHz. Η RAM του θα είναι στα 2GB και η μπαταρία του στα 2,150 mAh και η κάμερα των 8Mpixel στην πίσω του πλευρά, συνοδεύεται από άλλη μία, πρόσθια, στα 1,3Mpixel.

    Το LG Optimus Vu II λανσάρεται στην Κορέα ως LTE συσκευή, αλλά λειτουργεί εξίσου και στα GSM δίκτυα που χρησιμοποιεί όλος ο υπόλοιπος κόσμος. Θα διαθέτει ένα πιο λεπτό stylus από τον προκάτοχό του, το Rubberdium Pen 2.0 που θεωρητικά είναι περισσότερο ακριβές. To λειτουργικό out of the box θα είναι η έκδοση του Android Ice Cream Sandwich, χωρίς να γίνεται αναφορά για αναβάθμιση σε Jelly Bean και πότε θα γίνει αυτό.

    Η τιμή του στην Κορέα, θα είναι στα 966,900 won ($864) ιδιαίτερα ακριβή για τα δεδομένα ενός phablet. Σίγουρα η τιμή θα διαφοροποιηθεί, όταν ανακοινωθεί η κυκλοφορία του σε ΗΠΑ και Ευρώπη, αλλά θα είναι ενδιαφέρον να μάθουμε το «ποσό» της διαφοροποίησης.

    Πηγές: Engadget, LG Korea

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles