21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    LG. Η κορεατική εταιρεία σημειώνει ρεκόρ πωλήσεων!

    H LG το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να ισχυροποιήσει τη θέση της στην αγορά, καθώς τα προϊόντα της διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα κατασκευής και τον μεγάλο βαθμό αποδοχής τους από διαφορετικές κατηγορίες καταναλωτών. Τα νέα για την LG είναι κάτι παραπάνω από καλά, καθώς όπως ανακοίνωσε ο κορεατικός γίγαντας μέσα στο Β’ τρίμηνο κατέγραψε αύξηση στις πωλήσεις smartphones της τάξεως του 20% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο πέρσι, ένας αριθμός που μεταφράζεται σε 14.5 εκατομμύρια συσκευές συνολικά.  lgg3_fronts_press

    H LG ανακοίνωσε ότι τα κέρδη της αυξήθηκαν κατά 26.5% σε σύγκριση με το Α’ τρίμηνο, λόγω των εξαιρετικών πωλήσεων  στους τομείς των smartphones και των τηλεοράσεων. Ποσοτικά αυτό σημαίνει 588.5 εκατομμύρια δολάρια για μία περίοδο 3 μηνών, ξεπερνώντας ακόμη και τις πιο θετικές προβλέψεις των οικονομικών αναλυτών. Τα 14.5 εκατομμύρια smartphones που πούλησε η LG αποτελούν ρεκόρ για τον κορεατικό γίγαντα. Η τεράστια αποδοχή και επιτυχημένη πορεία του LG G3 στην κορεατική αγορά, ωφέλησε τα μέγιστα ώστε να αυξηθούν κατακόρυφα τα έσοδα της κορεατικής εταιρείας. Επιπλέον, στην πολύ καλή πορεία που κατέγραψε η LG μέσα στους τελευταίους μήνες, θα πρέπει να συνυπολογιστεί και οι εξαιρετικές πωλήσεις στον τομέα του home entertainment, καθώς οι τηλεοπτικές συσκευές της κορεατικής εταιρείας την κατατάσσουν αυτή τη στιγμή στη δεύτερη θέση πίσω από την Samsung.

    LG G3 Colors

    Με βάση την εξαιρετική πορεία που κατέγραψε μέσα στο Β’ Τρίμηνο το LG G3 και με την περαιτέρω εδραίωση του στην αγορά, το πιθανότερο είναι να συνεχιστεί η κερδοφορία για την LG και στους επόμενους μήνες. H Apple και η Samsung πλέον οφείλουν να γνωρίζουν ότι έχουν να αντιμετωπίσουν έναν υπολογίσιμο αντίπαλο.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles