24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    LG V20: Χρήστες επικρίνουν την εύκολη θραύση του καλύμματος της κάμερας

    Οι διογκωμένες κάμερες των σύγχρονων smartphones, δεν είναι μόνο αντιαισθητικές, αλλά εγείρουν ζητήματα ανθεκτικότητας έναντι των πτώσεων και λοιπών δυσμενών σεναρίων της καθημερινής ζωής, καθώς η επιφάνεια της κάμερας είναι περισσότερο εκτεθειμένη. Αν και μερικοί κατασκευαστές έχουν υιοθετήσει το ζαφείρι σε μια προσπάθεια να επιλύσουν τέτοια ζητήματα, η LG απαξίωσε τη χρήση του στο LG V20.

    lg-v20

    Μερικοί χρήστες άρχισαν να χρησιμοποιούν το Reddit και άλλοι το Youtube, προκειμένου να αναφερθούν σε μια αδυναμία που παρουσιάζει η συσκευή της LG. Τη θραύση του καλύμματος της κύριας κάμερας. Συγκεκριμένα, ένας χρήστης δημοσίευσε στο Reddit μια φωτογραφία του LG V20 στην οποία φαίνεται σπασμένο το κάλυμμα της κάμερας, έπειτα από πολύωρη χρήση του flash. Ένας άλλος τονίζει πως το κάλυμμα έσπασε μέσα σε πέντε ώρες από την παραλαβή της συσκευής. Αν και, προς το παρόν, δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε τις αιτίες πίσω από τα συγκεκριμένα περιστατικά, ο αριθμός των χρηστών που περιγράφει ανάλογες εμπειρίες ολοένα και αυξάνεται.

    Ένας Youtuber (JerryRigEverything), προτείνει στους χρήστες να μην αφαιρέσουν την ειδική μεμβράνη που έχει τοποθετήσει η LG στο κάλυμμα. Αν και εταιρείες όπως η Corning έχουν σημειώσει σημαντική πρόοδο στην κατασκευή ολοένα και πιο ανθεκτικών υλικών, το γυαλί παραμένει μια από τις σημαντικότερες «αδυναμίες» του design των σύγχρονων συσκευών.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles