18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    LG V30. Η εταιρεία μας ενημερώνει για το UX 6.0+ και το Floating Bar (που αντικαθιστά τη secondary screen)

    Λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη στοιχείων που αφορούν το hardware του επερχόμενου κορυφαίου μοντέλου της V30, η LG μοιράζεται τώρα μαζί μας νέες πληροφορίες αυτή τη φορά σχετικά με το λογισμικό του. Σε ό, τι αφορά το UI, λοιπόν, η νέα συσκευή ενσωματώνει το UX 6.0+.

    UX 6.0+

    Ενώ γνωρίζουμε ήδη ότι το V30 δε διαθέτει δευτερεύουσα οθόνη “ticker” (η οποία υπήρχε στα V10 και V20), η LG σημειώνει ότι στη θέση της υπάρχει κάτι που ονομάζεται Floating Bar. Η εν λόγω μπάρα, η οποία είναι ημιδιαφανής, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πρόσβαση σε λειτουργίες που χρησιμοποιούνται συχνά. Σε περίπτωση που δεν τη χρειάζεστε, μπορείτε πάντα να τη σύρετε έξω από την οθόνη.

    Μεταβαίνοντας στην Always On Display (AOD), η LG σημειώνει ότι, εκτός από το ρολόι, μπορεί επίσης να ρυθμιστεί για να εμφανίζει πράγματα όπως τα Quick Tools και Music Player ή ακόμη και μια… προσωπική φωτογραφία.

    UX 6.0+ 2

    Στον τομέα των χαρακτηριστικών ασφαλείας, η κορεατική εταιρεία αναφέρει ότι η λειτουργία Face Recognition της συσκευής σας επιτρέπει να ξεκλειδώσετε το τηλέφωνο, ακόμη και όταν η οθόνη του είναι απενεργοποιημένη. Και όσο αφορά την αναγνώριση φωνής, η λειτουργία χρησιμοποιεί ένα συνδυασμό της φωνής του χρήστη και αυτο-παραγόμενων λέξεων-κλειδιών για να ξεκλειδώσει το LG V30.

    Τέλος, το Haptic feedback μπορεί να προσαρμοστεί με διάφορους συνδυασμούς δόνησης που μπορούν να συνδυαστούν με τον ήχο κλήσης του τηλεφώνου, σύμφωνα πάντα με την εταιρεία.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles