15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    LG XBOOM AI ThinQ WK9: Η LG συνδυάζει ήχο και νοημοσύνη με το Google Assistant στο νέο της ηχείο με οθόνη αφής

    H LG παρουσιάζει το νέο ισχυρό και έξυπνο ηχείο LG XBOOM AI ThinQ WK9 με οθόνη αφής Smart Display που συνδυάζει Google Assistant δυνατότητες και την ασύγκριτη ποιότητα ήχου της Meridian Audio, δημιουργώντας ένα πανίσχυρο και κομψό ηχείο σχεδιασμένο για το έξυπνο σπίτι. Το νέο μοντέλο θα είναι διαθέσιμο στις Ηνωμένες Πολιτείες και θα ακολουθήσουν και άλλες βασικές αγορές.

    LG-XBOOM-AI-ThinQ-WK9-02

    Η προηγμένη Smart Display αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Google για να διασφαλίσει ότι το WK9 θα υποστηρίζει πλήρως αφενός τις δυνατότητες που διαθέτει ένα ηχείο με λειτουργίες Google Assistant και αφετέρου τις ευκολίες μιας οθόνης αφής. Επιπλέον, η LG αξιοποίησε τη συνεργασία της με την Meridian Audio, πρωτοπόρο του ήχου υψηλής απόδοσης, προκειμένου το ηχείο, παρά το μικρό του μέγεθος, να παρέχει ήχο υψηλής πιστότητας, καθαρή αναπαραγωγή των φωνητικών και ακριβή μπάσα.

    Tο WK9, εξοπλισμένο με μια εμπρόσθια κάμερα για τηλεδιάσκεψη και στερεοφωνικά ηχεία με ισχύ 20W- τα ισχυρότερα που διαθέτει ένα έξυπνο ηχείο – και με τεχνολογία Meridian, προσφέρει καθαρό ήχο για επικοινωνία ή μουσική, ενώ με την οθόνη αφής 8 ιντσών, οι καταναλωτές μπορούν να απολαύσουν τα αγαπημένα τους βίντεο στο YouTube ή να έχουν εύκολη πρόσβαση σε λειτουργίες όπως το Google Maps ή Google Photos.

    Εκτός από τις εκπληκτικές δυνατότητες ήχου και εικόνας, το LG XBOOM AI ThinQ WK9 επιτρέπει τον έλεγχο άλλων LG ThinQ προϊόντων, όπως LG τηλεοράσεις και οικιακές συσκευές, καθώς και περισσότερες από 10.000 έξυπνες συσκευές από περισσότερα από 1.000 brands που συνεργάζονται με το Google Assistant.

    «Οι συνεργασίες μας με την Google και την Meridian Audio μας επιτρέπουν να προσφέρουμε μια νέα εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας με τις έξυπνες δυνατότητες του Google Assistant και την πρωτοποριακή τεχνογνωσία που θα μπορούσε να προσφέρει μόνο η Meridian», δήλωσε ο Seo Young-jae, Επικεφαλής του τμήματος Convergence Audio and Video της LG Home Entertainment Company. «Σε αντίθεση με άλλα ηχεία Τεχνητής Νοημοσύνης όπου η ποιότητα του ήχου έρχεται σε δεύτερη μοίρα, το WK9 είναι το πρώτο προϊόν που προσφέρει ταυτόχρονα υψηλή πιστότητα ήχου και έξυπνες λειτουργίες».

    Πρόσθετες λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένων των τιμών και των σημείων πώλησης, θα ανακοινώνονται τοπικά κατά τη στιγμή της διαθεσιμότητας.

    LG-XBOOM-AI-ThinQ-WK9-01

    Τεχνικά χαρακτηριστικά:

    • Οθόνη: 8-inch HD οθόνη αφής
    • Έξοδος ηχείων: 2Ch / 20W
    • Κάμερα: 5MP
    • Λειτουργικό Σύστημα: Android Things
    • Μέγεθος (W x H x D): 370 x 244 x 145mm
    • Βάρος: 51kg
    • Συνδεσιμότητα: Wi-Fi / Bluetooth
    • Τροφοδοσία: 5.6W
    • Χρώμα: Μαύρο

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles