11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Έρχεται το G-Arch smartwatch από την LG (φήμες);

    Με τις Samsung και Sony να έχουν μπεί για τα βαθιά στα νερά του wearable tech, η απουσία της LG από το παιχνίδι είναι κραυγαλέα και οι φήμες θέλουν να ταράζει σύντομα τα νερά στην κατηγορία αυτών των συσκευών.

    Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες η εταιρεία έχει σχεδόν έτοιμο το G-Arch smartwatch της, το οποίο θα λανσαριστεί μαζί με το επερχόμενο LG G3 smartphone! Μαζί του και το G-Arch fitness band που θα είναι ένα «καθαρό» fitness tracker, όπως το fuel band της Nike και φυσικά θα έχει λιγότερες λειτουργίες (και χαμηλότερη τιμή) από το smartwatch.

    lg-fitness-band

    Γνωρίζουμε ήδη πως η LG έχει στα πλάνα της να δραστηριοποιηθεί στην αγορά αυτή, καθώς στην περυσινή CES είχε παρουσιάσει το Smart Activity Tracker, που θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ο προπομπός του G-Arch band. Μένει να δούμε αν όντως αυτές οι συσκευές θα παρουσιαστούν μαζί με το G3 και φυσικά το ποιά θα είναι τα τεχνικά χαρακτηριστικά και οι δυνατότητές τους!

     

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles