24.4 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024
More

    Lies of P: Νέο 9λεπτο gameplay trailer για το πολυσυζητημένο action RPG

    Ένα από τα επερχόμενα video games που έχει καταφέρει να συγκεντρώσει τα βλέμματα από τα πρώτα trailers είναι σίγουρα το Lies of P. Η NEOWIZ τις τελευταίες ώρες έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο gameplay showcase video για το πολυσυζητημένο action RPG, το οποίο έχει διάρκεια 9 λεπτών και αποκαλύπτει αρκετές πληροφορίες.

    Οι fans μπορούν να πάρουν μια γεύση για το gameplay του παιχνιδιού αλλά και άλλα στοιχεία, όπως η επιλογή όπλων και τα upgrades, durability, Fable Arts, Legion Arms, Specters και P-Organ. Το trailer έρχεται μαζί με την κυκλοφορία ενός free demo του τίτλου που η εταιρεία θα λανσάρει για PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One και Xbox Series X|S στις 19 Σεπτεμβρίου 2023.

    Το Lies of P διαδραματίζεται σε έναν σκοτεινό κόσμο βασισμένο στην Belle Époque της δυτικής Ευρώπης (περίπου 1880-1914 μ.Χ.). Στο παιχνίδι οι παίκτες ελέγχουν τον Πινόκιο καθώς προσπαθεί να σώσει την πόλη Krat από έναν στρατό μαριονετών. Ο Πινόκιο κατασκευάζει όπλα από τα υλικά που βρίσκει στην πόλη και αλληλοεπιδρά επίσης με τους λίγους εναπομείναντες πολίτες. Όσο περισσότερα ψέματα λέει, τόσο πιο ανθρώπινος γίνεται, μια κατάσταση που έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.

    Δείτε στη συνέχεια το νέο trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Embracer Group: Κλείνει studios και απολύει προσωπικό ο κολοσσός του gaming (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles