20.7 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    H ζωή είναι ένα video game κι αυτή είναι η στρατηγική για να κερδίσεις

    Ο Οliver Emberton μετά από πολλή σκέψη προφανώς, έφτασε σε ένα συμπέρασμα: η ζωή είναι ένα video game. Και όπως σε όλα τα video games, υπάρχει στρατηγική για να το κερδίσεις. Εκείνος, κάθισε κι έγραψε την στρατηγική σε ένα από τα ομορφότερα internet projects που έχουμε δει

    Είναι αλήθεια; Η ζωή μας είναι ένα video game και το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να αναπτύξεις πολύ νωρίς μία στρατηγική για να κερδίσεις στο τέλος; Κάπως έτσι σκέφτηκε ο Oliver Emberton και, κάθισε κι έγραψε ένα «manual», μία συμβουλευτική στρατηγική για το πώς μπορείς να παίξεις αυτό το παιχνίδι.

    State

    Στο κείμενο που θα βρείτε εδώ, ο Emberton αναλύει το concept του παιχνιδιού της ζωής: υποστηρίζει πως το κλειδί σε αυτό το video game, είναι να κάνεις καλή διαχείριση των πόρων σου και του χρόνου σου. Έχει άδικο; Όχι τόσο. Στην στρατηγική της ζωής μας αυτό που αποδεικνύεται πως έχει σημασία είναι, σε ποια πράγματα αποφασίζεις να διοχετεύσεις τον χρόνο σου και αν αυτά θα σου αποδώσουν ώστε να εξασφαλίσεις περισσότερους πόρους.

    Με πολύ έξυπνα γραφικά, δείχνει τα τρία συστατικά της ζωής: την υγεία, την ενέργεια και την θέληση να κάνουμε πράγματα. Εξηγεί πάρα πολύ απλά τι μας συμβαίνει ότι αμελούμε ένα από αυτά τα τρία συστατικά και, πώς η κάθε δραστηριότητά μας, επηρεάζει διάφορους τομείς της προσωπικότητας αλλά και της ζωής μας.

    Διαβάστε την περιγραφή και τα cheats αυτού του παιχνιδιού στρατηγικής που λέγεται… ζωή. Ακόμα κι αν είναι εντελώς απλοϊκό, είναι ένα από τα πιο χαριτωμένα internet projects που έχουμε δει να κυκλοφορούν. Enjoy.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles