23 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Lift: Η τέλεια ληστεία σε μεγάλο υψόμετρο (trailer)

    Η νέα ταινία του Kevin Hart, το Lift, έρχεται στο Netflix αυτόν τον μήνα και κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον από τη στιγμή που η γνωστή πλατφόρμα έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer. Πριν από λίγες μέρες όμως είχαμε την ευκαιρία να ρίξουμε μια πιο σχολαστική ματιά. Το νέο video ανεβάζει ακόμα περισσότερο τον ενθουσιασμό, αφού φαίνεται ότι έχει όλα όσα θα ήθελε να δει κανείς σε μια ταινία ληστείας: έντονη δράση, εκπληκτικά σκηνικά και μια ετερόκλητη ομάδα αταίριαστων, σοφών εγκληματιών που αφήνει μια ευχάριστη αίσθηση.

    Το νέο trailer παρουσιάζει ένα δυνατό cast, το οποίο περιλαμβάνει μερικά μεγάλα ονόματα, όπως οι Kevin Hart, Gugu Mbatha-Raw, Vincent D’Onofrio, Úrsula Corberó, Billy Magnussen, Viveik Kalra, Yun Jee Kim, Jacob Batalon, Jean Reno και Sam Worthington.

    Ο Hart είναι ο Cyrus, ο εγκέφαλος της επιχείρησης, ενώ ο D’Onofrio υποδύεται έναν master της μεταμφίεσης, κάτι που φαίνεται ότι θα προκαλέσει στιγμές γέλιου. Εν τω μεταξύ, ο Jean Reno είναι ένας εγκέφαλος της τρομοκρατίας και ο Gugu Mbatha-Raw είναι ο πράκτορας της Interpol που προσπαθεί να τον ρίξει.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Novastars: Κινηματογραφικό υπερθέαμα με το pop up κανάλι των Βραβείων

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles