14.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    LIFX: Μία λάμπα που ελέγχεις από το smartphone σου

    Ένα project του Kickstarter που “πάει τρένο”… Ονομάζεται LIFX και πρόκειται για μία λάμπα (ναι, καλά διαβάσατε) που μπορείτε να ελέγχετε από την Android ή iOS συσκευή σας!


    Το προϊόν έπιασε τη χρηματοδότηση που είχε θέσει ως στόχο (100.000 δολάρια) σε χρόνο ρεκόρ και, αυτή τη στιγμή, βρίσκεται στα 350.000 δολάρια (από περισσότερους από 2.500 backers), ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι η λάμπα κοστίζει 69 δολάρια.

    Με τη βοήθεια του smartphone σας, σας επιτρέπει να αλλάξετε τη φωτεινότητα και το χρώμα της, ενώ, επίσης, μπορείτε να ορίσετε το να ανάψει ή να σβήσει μία συγκεκριμένη ώρα (π.χ. όταν είστε σπίτι), να δημιουργήσει στο χώρο εντυπωσιακά φωτορυθμικά για πάρτυ, ακόμη και να… σας ενημερώσει για ειδοποιήσεις σε Twitter και Facebook!


    Το καλύτερο είναι ότι δε χρειάζεται να αλλάξετε την καλωδίωσή σας για να αξιοποιήσετε τις “απίστευτες” δυνατότητες της λάμπας αυτής…

    Φαίνεται ότι το προϊόν θα αργήσει αρκετά να διατεθεί στην αγορά (οι υπολογισμοί μιλούν για το Μάρτιο του 2013), σε κάθε περίπτωση, όμως, πρόκειται για ένα άκρως ενδιαφέρον gadget από αυτά που θα θέλαμε να υπάρχουν στη ζωή μας.

    Πηγή: Techcrunch

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles