20 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Liki Trike S3, το πιο compact τρίκυκλο της αγοράς, για παιδιά από 10-36 μηνών!

    Ο καιρός άνοιξε, τα… δύσκολα πέρασαν και μετά από σχεδόν 2 μήνες περιορισμού, μπορείτε πλέον (με προσοχή, πάντα) να κυκλοφορήσετε πιο άνετα με τον μικρό ή τη μικρή σας! Και τι καλύτερο δώρο για το καλοκαίρι από ένα trike (τρίκυκλο) που είναι κατάλληλο για παιδιά από 10 έως 36 μηνών, εξαιρετικής ποιότητας και πολύ στιβαρό; Το Like Trike S3 είναι ακριβώς αυτό και σαν “bonus”, είναι και το πλέον compact trike της αγοράς, αφού χωράει σχεδόν παντού!

    Είναι κατασκευασμένο από εξαιρετικά υλικά και ζυγίζει 7 κιλά, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και αντί καροτσιού, αφού έχει αποσπώμενο τιμόνι για ώθηση από τον γονέα. Μπορεί να δεχθεί παιδιά βάρους έως 20 κιλών, έχει ζώνες 5 σημειών και πετάλια με ιμάντες για ώθηση προς τα εμπρός ή προς τα πίσω. Πολλά τμήματά του είναι αποσπώμενα ώστε να το τροποποιείτε εύκολα, ανάλογα με την εποχή (π.χ. να αφαιρείτε το σκίαστρο-κουκούλα, με προστασία από UV ακτινοβολία) ή όσο μεγαλώνει το παιδί και μπορεί να το χρησιμοποιήσει μόνο του (χωρίς ψηλή πλάτη καθίσματος και υποβραχίονες).

    Οι ρόδες του είναι κατασκευασμένες από ανθεκτικό, αλλά σχετικά μαλακό υλικό για να απορροφούν τους κραδασμούς αλλά το καλύτερο χαρακτηριστικό του είναι, φυσικά, η δυνατότητα αναδίπλωσης. Με το πάτημα ενός κουμπιού το Liki Trike S3 διπλώνει ώστε να χωράει άνετα σε οποιοδήποτε χώρο αποσκευών αυτοκινήτου, ακόμα και σε αποθηκευτικό χώρο αεροπλάνου, ή για να το μεταφέρετε εύκολα με το χέρι σας και να το αποθηκεύετε οπουδήποτε στο σπίτι.

    Έρχεται σε τρία διαφορετικά χρώματα (γκρι, μπλε, κόκκινο) και διαθέτει αποθηκευτικό σάκο για τα απαραίτητα του παιδιού όταν βγαίνετε βόλτα μαζί του.

    Βρείτε στο trikiklo.com!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles