13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Lily Next-Gen drone: Κι όμως το “αποτυχημένο” Lily drone επέστρεψε!

    Ήταν 2015, όταν η drone startup Lily είχε κερδίσει τις εντυπώσεις μας με ένα φιλόδοξο προϊόν που είχε παρουσιάσει. Το project συγκέντρωσε πάνω από 34 εκατ. δολάρια σε προπαραγγελίες, όμως κατέληξε σε …καταστροφή, όταν οι δημιουργοί του δεν κατάφεραν να χρηματοδοτήσουν την παραγωγή και έπρεπε να πληρώσουν και επιστροφή σε όσους το είχαν προπαραγγείλει. Μία εταιρεία που ονομάζεται Mota Group αγόρασε, ωστόσο, το εμπορικό σήμα τον Ιανουάριο και τώρα λανσάρει ένα νέο “next-gen” Lily drone έναντι $499 (με την αρχική έκπτωση, αργότερα η τιμή θα φτάσει στα $599).

    Lily Next-Gen1

    Το νέο drone διαθέτει τον ίδιο σχεδιασμό αλλά και το χαρακτηριστικό emoji-like face του πρώτου “ατυχούς” μοντέλου. Επιπλέον, μπορεί να τραβά video 4K, όμως πολλά από τα χαρακτηριστικά που είχαν “υποσχεθεί” οι δημιουργοί του πρώτου μοντέλου δεν υπάρχουν τώρα. Έτσι το νέο Lily δεν είναι αδιάβροχο, έχει μικρότερο χρόνο πτήσης και δεν σας αφήνει να το πετάξετε …αφήνοντάς το απλά στον αέρα.

    Lily Next-Gen2

    Η νέα εταιρεία έχει πραγματοποιήσει κάποιες αλλαγές θεωρώντας ότι κάποια χαρακτηριστικά δε χρειαζόταν, καθώς οι χρήστες drones προτιμούν χαμηλότερη τιμή και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του.

    Δεν είναι κάτι που δεν έχουμε δει στην αγορά, όμως ας του δώσουμε μία ευκαιρία, τουλάχιστον ως προς την παρουσίασή του.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles