22.8 C
Athens
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024
More

    Lion King: Πρώτο teaser trailer για την live-action ταινία Mufasa

    Μια πρώτη ματιά στην επερχόμενη live-action ταινία Mufasa: The Lion King έχουν την ευκαιρία να ρίξουν οι fans του franchise μέσα από το πρόσφατο teaser trailer που έδωσε στη δημοσιότητα η Disney. Στο σύντομο video της επερχόμενης ταινίας του Barry Jenkins πρωταγωνιστής είναι ο Mufasa, πατέρας του Simba, όμως υπάρχουν αρκετά ακόμη είδη από το ζωικό βασίλειο που τον πλαισιώνουν.

    Η ταινία “Mufasa: The Lion King” εξερευνά τα πρώτα χρόνια του δημοφιλούς λιονταριού και τη φύση της σχέσης του με τον αδερφό του το Scar, πριν από τα γεγονότα που γνωρίζουμε από την κλασική ιστορία του “Βασιλιά των Λιονταριών”. Ο Aaron Pierre, ο οποίος θα δανείσει τη φωνή του στον Mufasa, συνεργάστηκε προηγουμένως με τον Jenkins στην εξαιρετική ταινία “The Railway Underground”, ενώ ο Kelvin Harrison (που θα δώσει τη φωνή του στον Scar) έκανε το όνομά του γνωστό μέσα από το βραβευμένο έργο “Waves”.

    Το Mufasa: The Lion King θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 20 Δεκεμβρίου. Πολλά μέλη του voice cast από την ταινία του 2019 επιστρέφουν, συμπεριλαμβανομένων του John Kani ως Rafiki, του Seth Rogen ως Pumbaa, του Billy Eichner ως Timon, του Donald Glover ως Simba και της Beyoncé Knowles-Carter ως Nala. Η κόρη της Beyoncé, Blue Ivy Carter, θα υποδυθεί την Kiara, την κόρη του βασιλιά Samba και της βασίλισσας Nala. Η ταινία του 2019 σκηνοθετήθηκε από τον Jon Favreau σε σενάριο του Jeff Nathanson, ο οποίος επέστρεψε για να γράψει το “Mufasa”.

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles