15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Λιούις Χάμιλτον και Μπραντ Πιτ ενώνουν τις δυνάμεις τους σε επερχόμενη ταινία

    Ο Μπραντ Πιτ απαριθμεί δεκάδες κινηματογραφικές επιτυχίες στο ενεργητικό του. Εδώ και χρόνια η συμμετοχή του σε μια παραγωγή εγγυάται το αποτέλεσμα, αφού το κοινό τον ακολουθεί φανατικά τόσο για το ταλέντο του όσο και για την εξωτερική του εμφάνιση. Όταν τώρα το όνομά του συνδυάζεται με αυτό του θρύλου της Formula 1, Λιούις Χάμιλτον, μάλλον μιλάμε για μια πετυχημένη συνταγή.

    Οι δύο άντρες, όπως έγινε γνωστό, θα λάβουν μέρος σε ένα νέο κινηματογραφικό project. Κινηματογραφικά στούντιο και πλατφόρμες streaming υποβάλλουν τις προσφορές τους για την ταινία, στην οποία αναμένεται να συμμετάσχουν κι άλλα διάσημα ονόματα. Μέχρι στιγμής έχει γίνει γνωστό ότι στην ταινία χωρίς τίτλο, σύμφωνα με το THR, θα πρωταγωνιστήσει ο Μπραντ Πιτ και ο Τζόζεφ Κοσίνσκι, σκηνοθέτης του «Top Gun: Maverick», θα σκηνοθετήσει. Ο διάσημος παραγωγός Τζέρι Μπρουκχάιμερ και ο σεναριογράφος Έρεν Κρούγκερ είναι επίσης μεταξύ των συντελεστών.

    Προσφορές έχουν καταθέσει μεγάλα στούντιο, όπως Paramount, Sony, Universal, MGM, Netflix, Amazon και Apple. Η Disney, που συνήθως παραμένει εκτός τέτοιου είδους κούρσας προσφορών, επίσης διεκδικεί το project. Η πλοκή της ταινίας δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί και ο Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος θα συμμετάσχει στην ταινία, δεν είναι σίγουρο ποιον ρόλο θα υποδυθεί.

    Διαβάστε επίσης:

    Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της ταινίας “Aquaman and the Lost Kingdom”

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles