22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Λήψη χορηγίας από το Πρόγραμμα «Έρευνα στις Νεοσύστατες Επιχειρήσεις»: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από το ΙΠΕ

    Τη δυνατότητα υποβολής προτάσεων για το πρόγραμμα «Έρευνα στις Νεοσύστατες Επιχειρήσεις» ανακοινώσε πρόσφατα το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα απευθύνεται σε νεοσύστατες επιχιερήσεις (Start-ups) οι οποίες θα εμπλακούν σε δραστηριότητες έρευνας και ανάπτυξης με στόχο τη δημιουργία νέων ή την ουσιαστική βελτίωση προϊόντων/υπηρεσιών/μεθόδων παραγωγής υψηλής προστιθέμενης αξίας και τον εμπλουτισμό του κυπριακού επιχειρηματικού περιβάλλοντος με περισσότερες καινοτόμες και ερευνητικά δραστήριες επιχειρήσεις. Η μέγιστη χρηματοδότηση ανά έργο μπορεί να ανέλθει μέχρι τις 75,000 Ευρώ.

    Η υποβολή των Προτάσεων θα γίνεται μέσω της Πύλης Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών IRIS, ενώ οι Προτάσεις που θα τύχουν χρηματοδότησης θα επιλέγονται με σειρά βαθμολογίας στη βάση επιστημονικής αξιολόγησης από δύο ανεξάρτητους εμπειρογνώμονες.

    Η Καταληκτική Ημερομηνία της Πρόσκλησης Υποβολής Προτάσεων είναι η 21η Σεπτεμβρίου 2018, ώρα 13:00. Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν διαθέσιμες στο σύνδεσμο https://iris.research.org.cy.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles