12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Liv Tyler: Η μεγάλη επιστροφή στο σύμπαν της Marvel (Captain America 4)!

    Ύστερα από 15 χρόνια και το Incredible Hulk (2008), η Liv Tyler επιστρέφει στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel και στο Captain America 4 (που φέρει την ονομασία The New World Order)! Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, η κόρη του Steve Tyler, πρόκειται να υποδυθεί ξανά την Betty Ross, μια επιστήμονα η οποία είναι η κόρη του Στρατηγού Thaddeus “Thunderbolt” Ross, τον οποίο στη νέα ταινία θα υποδυθεί ο εμβληματικός Harrison Ford (αντικαθιστά τον William Hurt που έφυγε από τη ζωή το 2022).

    Αξίζει να σημειωθεί, ότι αυτή θα είναι η πρώτη φορά μετά το 2008 που η διάσημη ηθοποιός θα εμφανιστεί σε οποιοδήποτε κινηματογραφικό (ή τηλεοπτικό) project της Marvel. Στην 4η ταινία του Captain America, τα ηνία αναλαμβάνει ο Sam Wilson, όπου στο τέλος του Falcon and the Winter Soldier, τον είδαμε να κρατάει την θρυλική ασπίδα του αγαπημένου Steve Rogers (Chris Evans). Η σκηνοθεσία του Captain America 4: The New World Order ανήκει στον Julius Onah και πέραν της Liv Tyler στην πολυαναμενόμενη επιστροφή του «Cap» πρόκειται να δούμε και πολλούς ηθοποιούς από το The Incredible Hulk. Η νέα ταινία του Captain America είναι προγραμματισμένη για να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 3 Μαΐου του 2024.   

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles