15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    LIVALL: Η επανάσταση στα έξυπνα κράνη!

    To Lifestyle Technology Brands Division της WaveMotion, παρουσιάζει την LIVALL. Η LIVALL αποτελεί ένα παγκοσμίως αναγνωρισμένο Brand, που κατασκευάζει έξυπνα και ασφαλή ποδηλατικά κράνη. Η LIVALL πρωτοπορεί στην συγκεκριμένη αγορά, καθώς προσφέρει συνεχώς τις πιο καινοτόμες και προηγμένες τεχνολογίες. Η LIVALL δίνει έμφαση στην ασφάλεια, την τεχνολογία και υιοθετεί μια εξελιγμένη προσέγγιση στα κράνη της μέσω μιας συνεχούς διαδικασίας Έρευνας και Ανάπτυξης, λαμβάνοντας ταυτόχρονα υπόψιν της, τις γνώμες καταναλωτών σε παγκόσμιο επίπεδο.

     

    H ασφάλεια αποτελεί την απόλυτη πολυτέλεια.

    Τα κράνη και ο σχεδιασμός τους, έχουν περάσει από πολλά στάδια από τότε που θυμάσαι τον εαυτό σου παιδί. Η LIVALL αποφάσισε ότι ήρθε η στιγμή να τα αναβαθμίσει.

    Τα παραδοσιακά κράνη παρέχουν προστασία μόνο σε περίπτωση σύγκρουσης. Για την LIVALL, ο αναβάτης του σήμερα, θα πρέπει να διαθέτει ένα έξυπνο κράνος, με ενεργή προστασία, η οποία θα τον βοηθά να προλάβει οποιαδήποτε σύγκρουση. Αυτός είναι ο λόγος που η LIVALL, 7 χρόνια πριν, ξεκίνησε να σχεδιάζει το τέλειο έξυπνο κράνος. Ένα κράνος που διαθέτει προειδοποιητικό Led φωτισμό και τεχνολογία ειδοποίησης SOS, για μια νέα γενιά ποδηλατικής ασφάλειας.

    Σήμερα η LIVALL, έπειτα από χρόνια προσήλωσης σε αυτό το στόχο, πετυχαίνει αυτό το επίτευγμα. Παρουσιάζει στην αγορά ένα κράνος με μοντέρνο σχεδιασμό, ελαφρύτερο και πιο ασφαλή από κάθε άλλο. Η LIVALL δεσμεύεται να δημιουργεί τα πιο ασφαλή κράνη στον κόσμο, για να ικανοποιεί από τους πιο απαιτητικούς αναβάτες μέχρι και τους απλούς λάτρεις αυτού τους είδους μετακίνησης.

    Τα κράνη της LIVALL είναι σχεδιασμένα για να προστατεύουν τους αναβάτες πριν, κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά την πρόσκρουση, για να απολαμβάνουν ήσυχοι τη βόλτα τους.

    Γιατί να επιλέξεις τη LIVALL?

    ΑΣΦΑΛΕΙΑ –  Τα κράνη της LIVALL είναι σχεδιασμένα με προτεραιότητα  στην ασφάλεια. Με φωτεινό φλας LED και φώτα φρένων, ενσωματωμένη ειδοποίηση έκτακτης ανάγκης SOS, σκληρό εξωτερικό περίβλημα που ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο στην περίπτωση πτώσης και ενσωματωμένη οθόνη μέτρησης των παλμών της καρδιάς, οι βόλτες σου δεν ήταν ποτέ ασφαλέστερες.

    ΣΤΥΛ – Κάνε τη βόλτα σου με το ποδήλατο ή το scooter με στυλ. Ποτέ πριν δεν ήσουν ούτε ένιωθες τόσο cool. Και τώρα δε χρειάζεται να επιλέξεις ανάμεσα σε στυλ ή λειτουργικότητα, γιατί τα κράνη της LIVALL τα συνδυάζουν και τα δύο.

    ΥΨΗΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ –  Με ενσωματωμένα ηχεία, ασύρματη σύνδεση Bluetooth και σύνδεση με smartphones, τα κράνη της LIVALL σου επιτρέπουν να είσαι συνεχώς συνδεδεμένος ακόμα και για μεγάλες διαδρομές. Άκου τα αγαπημένα σου podcasts ή playlists, κάλεσε τους φίλους σου ή ακόμα μπορείς να έχεις μια συζήτηση με τον συν – ταξιδιώτη σου μέσα από τη λειτουργία walkie-talkie που διαθέτουν. Πραγματικά αυτά τα κράνη θα γίνουν ο ιδανικός σου σύντροφος.

    ΥΓΙΕΙΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ –  Η ασφάλεια σε συνδυασμό με την απόλαυση που προσφέρουν τα κράνη της LIVALL, μας παρακινούν για έναν πιο ενεργό τρόπο ζωής, να περάσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο έξω στη φύση και να απολαύσουμε την κάθε ομορφιά που έχει να μας προσφέρει ο πλανήτης μας.

    ΕΥΧΡΗΣΤΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ – Τα προϊόντα της LIVALL, είναι ειδικά σχεδιασμένα για τον τελικό χρήστη. Mε συνεχή τεχνολογική πρόοδο και προσεγμένο σχεδιασμό, τα κράνη είναι πανεύκολα στη χρήση, ώστε το μόνο που πρέπει εσύ να κάνεις, είναι να απολαύσεις τη βόλτα σου.

     

    Τα προϊόντα της LIVALL

    Το κράνος BH51M NEO είναι το νέο μοντέλο – ναυαρχίδα της LIVALL. Είναι το πιο αγαπημένο έξυπνο κράνος παγκοσμίως σε όλους εκείνους που λατρεύουν να ταξιδεύουν μέσα στην πόλη. Είτε είσαι με το ποδήλατο, το skate, το longboard ή και με το scooter, το BH51M NEO, είναι το πιο άνετο κράνος που ταιριάζει απόλυτα στο στυλ σου. Αυτό το κράνος είναι πολύ εύκολο στη χρήση και διαθέτει πολλά έξυπνα χαρακτηριστικά για αυτό και είναι το ιδανικό κράνος για κάθε τύπο ποδηλάτη. Επίσης διαθέτει 2 ηχεία Bluetooth για να μπορείς να ακούς την αγαπημένη σου μουσική αλλά και τις οδηγίες του navigation και μικρόφωνο hands-free για απαντάς σε τηλεφωνικές κλήσεις χωρίς να σε εμποδίζει ο άνεμος, ενώ παράλληλα δε χάνεις την επαφή σου με το γύρω περιβάλλον. Το LIVALL BH51T NEO smart είναι το ιδανικό κράνος για σένα που θες να κάνεις τη βόλτα σου με το ποδήλατο μέσα στην πόλη και θες να νιώθεις ασφαλής. Προσφέρει δύο ξεχωριστές δυνατότητες για μέγιστη ορατότητα: μπροστινά φώτα LED και αυτόματα προειδοποιητικά φώτα φρένων αλλά και τη λειτουργία SOS προειδοποίησης. Mε αυτή τη λειτουργία στέλνεται αυτόματα η τοποθεσία σας από τους χάρτες της Google σε μια λίστα επαφών έκτακτης ανάγκης  σε περίπτωση πτώσης. Έτσι μπορείς να κρατάς ενήμερους την οικογένειά σου ή τους φίλους σου σε περίπτωση ανάγκης.

    Το απόλυτο κράνος για να ανταπεξέλθεις σε κάθε περιπέτεια. Το LIVALL MT1 Mountain Bike είναι ένα πολύ-λειτουργικό και πολύ ελαφρύ, έξυπνο κράνος το οποίο συνδυάζει ασφάλεια και άψογη συνδεσιμότητα.  Διαθέτει πολλές λειτουργίες υψηλής τεχνολογίας και είναι ιδανικό για ποδηλάτες που τους αρέσει να βγαίνουν εκτός δρόμου. Κάποιες από αυτές είναι: Φώτα ασφαλείας LED,, τηλεχειριστήριο τιμονιού, στερεοφωνικά ηχεία και τεχνολογία bluetooth για τη σύνδεση του με το smartphone σου.

    Το LIVALL C20 παρέχει μεγαλύτερη ορατότητα χάρις στον αυξημένο φωτισμό που διαθέτει. Ιδανικό για δώρο βοηθώντας ένα αγαπημένο σου πρόσωπο να απολαμβάνει τις μετακινήσεις του περισσότερο με τις λειτουργίες SMART, ενώ παράλληλα το βοηθά να είναι πιο ορατός από τη γύρω κυκλοφορία. Και με τη λειτουργία προειδοποίησης SOS, κανένας στο σπίτι δεν θα ανησυχεί.

    Τα κράνη BH51M NEO, BH51T NEO, MT1 και C20 είναι τώρα διαθέσιμα σε επιλεγμένο δίκτυο Μεταπωλητών στα 179,00€, 129,00€, 119,00€ και 69,95€ αντίστοιχα. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο LIVALL | WaveMotion S.A.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles