22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Η σειρά περιφερειακών Logitech G παρουσιάζει το ταχύτερο ποντίκι του κόσμου, ειδικά για gamers

    To Logitech G402 Hyperion Fury προσφέρει για πρώτη φορά την τεχνολογία Fusion Engine, επιτυγχάνοντας άφθαστη ταχύτητα και ακρίβεια

     Custom_format_G402_BTY low

    H Logitech παρουσίασε το ταχύτερο gaming ποντίκι που έχει κατασκευαστεί μέχρι στιγμής, το Logitech  G402 Hyperion Fury  Ultra-Fast FPS. Το Hyperion Fury διαθέτει την αποκλειστική τεχνολογία αισθητήρα της εταιρίας, τη Fusion Engine , με την οποία μπορεί να ανιχνεύσει αξιόπιστα κίνηση με ταχύτητες που ξεπερνούν τα 12 μέτρα το δευτερόλεπτο. Το ποντίκι διαθέτει ακόμη την αποκλειστική τεχνολογία της Logitech Delta Zero , για απαράμιλλη ακρίβεια.

    Η τεχνολογία Fusion Engine στο Hyperion Fury, δημιουργήθηκε από τους μηχανικούς της Logitech ώστε να επιλύσει ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλοί παίχτες FPS: το γεγονός ότι το ποντίκι τους δεν μπορεί να ανιχνεύσει τις ιδιαίτερα γρήγορες κινήσεις τους. Η απάντηση ήταν ο συνδυασμός μιας κορυφαίας τεχνολογίας οπτικού αισθητήρα, με ένα επιταχυνσιόμετρο και ένα γυροσκόπιο, ώστε τελικά η Fusion Engine να προσφέρει απαράμιλλη ταχύτητα ανίχνευσης.

    Κορυφαίες ταχύτητες ανίχνευσης

    Ο ενσωματωμένος 32αμπιτος επεξεργαστής ARM προσφέρει την ισχύ στην τεχνολογία Fusion Engine του Hyperion Fury, ώστε η ανίχνευση να παραμένει αξιόπιστη και ακριβής ακόμα και σε ταχύτητα πάνω από 12 μέτρα το δευτερόλεπτο. Ακόμη, ελαφριά υλικά και ποδαράκια χαμηλής τριβής επιτρέπουν στο ποντίκι γρήγορη μετακίνηση παράλληλα με την πιο άνετη αίσθηση.

    Ασυναγώνιστη ακρίβεια

    Η αποκλειστική τεχνολογία Delta Zero της Logitech προσφέρει απόλυτη ακρίβεια στο Hyperion Fury. Τέσσερις ρυθμίσεις DPI είναι διαθέσιμες άμεσα, οπότε μπορούμε να επιλέξουμε την χαμηλότερη για ακρίβεια ενός pixel, π.χ. σε ένα παιχνίδι όπου έχουμε το ρόλο ενός ελεύθερου σκοπευτή, ή μια υψηλότερη ρύθμιση για ελιγμούς υψηλής ταχύτητας, όλα με την υψηλότερη ακρίβεια. Με το gaming λογισμικό της εταιρίας, μπορούμε να προσθέσουμε μια πέμπτη επιλογή DPI και να ρυθμίσουμε το ποντίκι όπως ακριβώς επιθυμούμε. Το αποτέλεσμα; Με την αλλαγή DPI το Hyperion Fury μπορεί να μεταπηδήσει άμεσα από τα 4.000 DPI στα 240 προσφέροντας μας μια εκπληκτική ευελιξία και στην πιο χαοτική μάχη στην οθόνη μας.

    Παραμετροποιήσιμες ρυθμίσεις

    Το Hyperion Fury διαθέτει οκτώ προγραμματιζόμενα πλήκτρα στα οποία μπορούμε να αντιστοιχήσουμε οτιδήποτε, από μια περίπλοκη μακρο-εντολή μέχρι ένα τυπικό πάτημα πλήκτρου, μέσω του gaming λογισμικού της Logitech. Το προσωπικό μας σετ ρυθμίσεων μπορεί να αποθηκευθεί στην ενσωματωμένη μνήμη για άμεση πρόσβαση. Τέλος, έχοντας ένα σταθερό ρυθμό απόκρισης του ενός millisecond, το Hyperion Fury διασφαλίζει ότι όλες οι εντολές μας ενεργοποιούνται το ταχύτερο δυνατόν.

    Τιμή και διαθεσιμότητα

    Το gaming ποντίκι Logitech G402 Hyperion Fury FPS αναμένεται να είναι διαθέσιμο σε ΗΠΑ και Ευρώπη από τον Αύγουστο. Η προτεινόμενη τιμή λιανική είναι τα €59,99. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το εταιρικό site www.gaming.logitech.com ή το blog.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles