13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Logitech Signature M650: To mouse που είναι ιδανικό και για αριστερόχειρες!

    Η Logitech λάνσαρε το νέο Signature M650 , ένα άνετο και εξατομικευμένο ποντίκι με δύο διαφορετικά μεγέθη και επιλογή για αριστερόχειρες, προσφέροντας καλύτερη εμπειρία σε ακόμα περισσότερους ανθρώπους. Το ασύρματο ποντίκι έχει σχεδιαστεί ώστε να αναβαθμίζει οποιοδήποτε setup γραφείου και να βελτιώνει τη συνολική εμπειρία εργασίας με λειτουργίες όπως η κύλιση SmartWheel, τα σχεδόν αθόρυβα κλικ και ένα προσεκτικά σχεδιασμένο design που επιτρέπει την ταχύτερη και πιο άνετη εργασία.

    «Υπάρχουν περισσότεροι από ένα δισεκατομμύριο εργαζόμενοι στον κόσμο που χρησιμοποιούν υπολογιστή και περίπου οι μισοί από αυτούς δεν χρησιμοποιούν ποντίκι ή διαθέτουν ένα απλό συμβατικό ποντίκι ή ενσύρματο ποντίκι με περιορισμένες λειτουργίες», δήλωσε ο Art O’Gnimh, Aντιπρόεδρος του mainstream τομέα για την δημιουργικότητα και την παραγωγικότητα στη Logitech. «Το Signature M650 προσφέρει μια πραγματική εμπειρία υπογραφής Logitech με απλές λειτουργίες παραγωγικότητας που κάνουν την εργασία όλη την ημέρα ευκολότερη και ταχύτερη».

    Είτε εργάζεστε σε ένα έγγραφο είτε περιηγείστε σε έναν ιστότοπο, το SmartWheel του Signature M650 βοηθά στην παροχή ακρίβειας όταν χρειάζεται καθώς και ταχύτητας στη στιγμή. Το Signature M650 και το μεγαλύτερου μεγέθους Signature M650 L διαθέτουν επίσης τεχνολογία SilentTouch, μειώνοντας το θόρυβο των κλικ κατά 90% σε σύγκριση με το ποντίκι Logitech M185, ιδανικό χαρακτηριστικό όταν κάνετε κλικ κατά τη διάρκεια μιας βιντεοκλήσης. Απολαύστε μια ισχυρή ασύρματη σύνδεση και μια μπαταρία που διαρκεί έως και δύο χρόνια, δίνοντάς σας απόλυτη ηρεμία.

    Με δύο μεγέθη και επιλογή για αριστερόχειρες, ειδικά σχεδιασμένο περίγραμμα, μαλακή περιοχή για τον αντίχειρα και πλευρική λαβή από καουτσούκ, το Signature M650 σάς επιτρέπει να εργάζεστε άνετα για πολλές ώρες και σας δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόσετε τα πλαϊνά κουμπιά στις αγαπημένες συντομεύσεις με το Logitech Options+. To Signature M650, γνωστό και ως Sanak υποστηρίζεται και από τα νέα Logi Options+  v0.80 Logi Options+ Beta, τα app επόμενης γενιάς, που βοηθούν την προσωποποίηση μέσω του λογισμικού των mice και keyboards —ώστε όλα να δουλεύουν με ευκολία και αμεσότητα. Το Signature M650, διαθέσιμο σε υπόλευκο, γραφίτη και ροζ είναι συμβατό με λειτουργικά συστήματα Windows, macOS, Linux, Chrome OS, ipadOS και Android. Συνδεθείτε αμέσως μέσω Bluetooth(R Low Energy ή δέκτη Logi Bolt USB.

    Ο αειφόρος σχεδιασμός λαμβάνει υπόψη τις περιβαλλοντικές και κοινωνικές επιπτώσεις από την πηγή των πρώτων υλών μέχρι και το τέλος της ζωής τους. Στη Logitech, τα προϊόντα έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν εξαιρετική εμπειρία χρήστη και να ελαχιστοποιούν το περιβαλλοντικό αποτύπωμα, γι’ αυτό ένα μέρος των πλαστικών εξαρτημάτων του Signature M650 είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο πλαστικό (PCR) – 64% για τον γραφίτη, 26% για το υπόλευκο και 26% για το ροζ. Το πρόγραμμα PCR της Logitech δείχνει τη δέσμευση της εταιρίας να σχεδιάζει με γνώμονα τη βιωσιμότητα και διασφαλίζει ότι τα πλαστικά στα ηλεκτρονικά στο τέλος του κύκλου ζωής τους αποκτούν μια δεύτερη ζωή. Οι τρέχουσες πρωτοβουλίες για την κλιμάκωση αυτής της δέσμευσης σημαίνουν ότι περίπου τα μισά από τα ποντίκια και τα πληκτρολόγια στο μεγαλύτερο χαρτοφυλάκιο της Logitech περιλαμβάνουν κάποιο μέρος πλαστικού PCR και ότι οι εισαγωγές νέων προϊόντων θα χρησιμοποιούν πλαστικό PCR, όπου είναι δυνατόν.

    To Signature M650 έχει προτεινόμενη Λιανική Τιμή στα 46.99 €.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    5 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles