23.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Loki meets Samsung Galaxy S23! Ένα ευφάνταστο διαφημιστικό spot! (video)

    Η 2ης σεζόν της σειράς Loki αναμένεται με ξεχωριστό ενδιαφέρον από τους συνδρομητές του Disney+, καθώς αναμφίβολα ανήκει στις πιο πετυχημένες σειρές που πηγάζουν από το πλούσιο super hero σύμπαν της Marvel. Σε περίπτωση που δεν το έχετε δει ποτέ, το κεντρικό concept του Loki, είναι ότι ο Θεός της κατεργαριάς διαταράσσει το χωροχρονικό συνεχές, ταξιδεύοντας τόσο στο παρελθόν όσο και στο μέλλον. Η πρώτη season αγαπήθηκε από τους fans, καθώς οι Tom Hiddleston και Owen Wilson πραγματικά δώσανε ρεσιτάλ ερμηνείας!

    Το δημιουργικό team της Disney και της Samsung λίγο πριν την κυκλοφορία της 2ης σεζόν της σειράς Loki, αποφάσισε να δημιουργήσει ένα ξεχωριστό τηλεοπτικό σποτ, στο οποίο πρωταγωνιστούν δύο «επιθεωρητές» της TVA, της ειδικής υπηρεσίας στον γαλαξία που έχει αναλάβει να «διορθώνει» τις όποιες παραφωνίες συμβαίνουν στον χώρο και στο χρόνο. Σύμφωνα λοιπόν με το σενάριο, οι δύο πρωταγωνιστές ταξιδεύουν σε διαφορετικές εποχές στο χρόνο, έχοντας στο πλευρό τους την πανίσχυρη ναυαρχίδα της Samsung, Galaxy S23 Ultra. Με το S23 Ultra μπορούν να απαθανατίσουν ορισμένες από τις πιο επικές στιγμές όλων των εποχών, ταξιδεύοντας από την Αρχαία Ρώμη στην Αναγέννηση και στον μεσαίωνα. Αναμφίβολα, το τελικό αποτέλεσμα είναι διασκεδαστικό, έξυπνο και ευφάνταστο! Κάντε check στο video που ακολουθεί…

     

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles