13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Loki: O θεός της πανουργίας κάνει πρεμιέρα στο Disney+ στις 11 Ιουνίου!

    Η Disney πριν από μερικούς μήνες μας παρουσίασε ένα πραγματικά εντυπωσιακό line-up νέων σειρών από τους κόσμους του Star Wars και της Marvel, οι οποίες θα προβληθούν στο Disney+! Μετά λοιπόν από το WandaVision που ήδη έχει ξεκινήσει την προβολή του από τον Ιανουάριο και το Falcon and the Winter Soldier που είναι προγραμματισμένο για τον Μάρτιο (19/3), τώρα κοντοζυγώνει και η ώρα του πανούργου Θεού Loki!

    H Disney ανακοίνωσε επίσημα ότι το πρώτο επεισόδιο της πολυαναμενόμενης σειράς πρόκειται να προβληθεί στις 11 Ιουνίου (αν και το αρχικό σχέδιο ήταν να ξεκινήσει το Loki τον Μάιο)! Η σειρά που θα πρωταγωνιστεί ο Loki λαμβάνει χώρα μετά τα γεγονότα του Avengers: Endgame, περιγράφοντας ουσιαστικά ένα νέο timeline, το οποίο έχει δημιουργηθεί από μια εναλλακτική εκδοχή του κατεργάρη θεού. Σύμφωνα με τα όσα είχαμε δει πριν από μερικούς μήνες στο trailer της σειράς, o Loki φαίνεται να έχει… μπλέξει, καθώς είναι εγκλωβισμένος σε ένα σύμπαν που μάλλον δεν του πολυπηγαίνει και δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία του, όμως ο κατεργάρης θεός έχει τον τρόπο για να επιβιώσει. Φυσικά, o Tom Hiddleston θα επαναλάβει το ρόλο του Loki, ενώ στο πλευρό θα υπάρχουν και άλλοι γνωστοί ηθοποιοί όπως οι Owen Wilson, Gugu Mbatha-Raw και Richard E. Grant. Ανυπομονούμε και ελπίζουμε ότι πολύ σύντομα θα δούμε και την πλατφόρμα του Disney+ από τα μέρη μας!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles