17.4 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Loki Season 2: Νέο trailer και ο Loki είναι… εκτός τόπου και χρόνου!

    Οι fans της Marvel αναμφίβολα περιμένουν πως και πως τη 2η season του Loki, μιας σειράς που σίγουρα συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πιο πετυχημένες του Disney+ και της Marvel. Με την έκδοση του Kang που ονομάζεται «The One Who Remains» να χάνει τη ζωή του από το χέρι της Sylvie, τα πράγματα  δεν πηγαίνουν και ιδιαίτερα καλά, καθώς όλο η ροή του χρόνου… θρυμματίζεται, με αποτέλεσμα να επικρατεί το απόλυτο χάος στο χωροχρονικό συνεχές. Ο Θεός της Κατεργαριάς, o γνωστός σε όλους μας Loki, θα επιχειρήσει μαζί με τον Mobius να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά, διορθώνοντας το sacred timeline, όμως ως είθισται όποιος πειραματίζεται και «παίζει» με τον χρόνο, τότε τα πράγματα γίνονται ακόμη χειρότερα!

    Η 2η season του Loki αν μη τι άλλο δείχνει πολλά υποσχόμενη και είναι βέβαιο από τη στιγμή που στο επίκεντρο βρίσκεται ο Kang, ότι θα δώσει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση στην εξέλιξη του Marvel Cinematic Universe. H νέα σεζόν της δημοφιλούς σειράς είναι προγραμματισμένη για τις 6 Οκτωβρίου και μια καλή γεύση από αυτή μπορείτε να πάρετε από trailer που ακολουθεί…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles