15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Lord Of The Rings: Αποκαλύφθηκε το πρώτο teaser της τηλεοπτικής υπερπαραγωγής

    Μετά από πολλές συζητήσεις και εικασίες, το πρώτο teaser trailer του πολυαναμενόμενου τηλεοπτικού “Lord Of The Rings” από τα Amazon Studios είναι πλέον γεγονός. Αυτή η επική δραματική σειρά θα λάβει χώρα μερικές χιλιάδες χρόνια πριν από τα γεγονότα που είδαμε στο “Χόμπιτ” και στην τριλογία του “Άρχοντας των Δαχτυλιδιών” του Τόλκιν. Οι τηλεθεατές θα μεταφερθούν πίσω σε μια εποχή όπου σφυρηλατήθηκαν μεγάλες δυνάμεις, βασίλεια ανήλθαν σε δόξα και καταστράφηκαν, απρόσμενοι ήρωες δοκιμάστηκαν, η ελπίδα κρεμόταν από τις καλύτερες κλωστές και ο Σάουρον απειλούσε να καλύψει όλο τον κόσμο στο σκοτάδι.

    Δείτε το teaser trailer:

    Εκτός από το video, που μας δίνει μια πρώτη γεύση από την ατμόσφαιρα της σειράς, μάθαμε και τον επίσημο τίτλο της που θα είναι “The Lord of The Rings: The Rings of Power“. Στη σειρά των πολλών εκατομμυρίων θα δούμε να παίζουν οι  Robert Aramayo, Owain Arthur, Nazanin Boniadi, Morfydd Clark, Ismael Cruz Córdova, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Joseph Mawle, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Megan Richards, και Dylan Smith.

    Διαβάστε επίσης: Το Lord of the Rings της Amazon έρχεται στις 2 Σεπτεμβρίου του 2022! (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles