23.5 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Lord of the Rings: Return to Moria: Κυκλοφορεί στις 24 Οκτωβρίου σε PS5 και PC

    Το Lord of the Rings: Return to Moria, το επερχόμενο παιχνίδι επιβίωσης εμπνευσμένο από την αγαπημένη σειρά του Tolkien, θα κυκλοφορήσει επίσημα για PlayStation 5 και PC στις 24 Οκτωβρίου 2023. Όπως ανακοινώθηκε προηγουμένως, το παιχνίδι ακολουθεί μια μοναδική προσέγγιση στον κόσμο και τη μυθολογία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, με τη δράση να επικεντρώνεται σε μεγάλο βαθμό στον πολιτισμό και την ιστορία των μυθικών νάνων, ενός λαού γνωστού για τις ικανότητές του στην εξόρυξη, τη σιδηρουργία και τη χειροτεχνία.

    Το παιχνίδι λαμβάνει χώρα στην Τέταρτη Εποχή της Μέσης Γης, αμέσως μετά τα γεγονότα που απεικονίζονται στο Return of the King, στον απόηχο της ήττας του Sauron και στην αρχή της Εποχής των Ανθρώπων. Με φόντο την ειρήνη και την ευημερία, οι νάνοι μπορούν να επιστρέψουν στο βασίλειο καταγωγής τους, τη Μόρια (μία από τις κύριες τοποθεσίες της Συντροφιάς του Δαχτυλιδιού), όπου ανακτούν τα ορυχεία τους από τα τσιράκια του Sauron.

    Οι παίκτες θα δουλέψουν μόνοι τους ή με άλλους νάνους για να επαναφέρουν τη Μόρια, με τη δράση να επικεντρώνεται κυρίως στην αποκατάσταση της περιοχής δημιουργώντας νέες δομές, ενώ αντιμετωπίζουν μια σειρά από εχθρικές απειλές, όπως περιπλανώμενους καλικάντζαρους, ορκ και αράχνες.

    Διαβάστε επίσης:

    Έρχεται στο Call of Duty η Lara Croft (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles