20.8 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Lord of the Rings: The Rings of Power – Έσκασε νέο ΕΠΙΚΟ trailer (SDCC)!

    H 2α Σεπτεμβρίου είναι μια πολύ σημαντική μέρα για τους οπαδούς και τους μυριάδες fans του Tolkien, καθώς αναμένεται να προβληθεί το πρώτο επεισόδιο της σειράς Rings of Power, η οποία θα συνεχίσει το μύθο του Lord of the Rings στη μικρή οθόνη (αυτή τη φορά). H νέα επική σειρά για πρώτη φορά αναμένεται να εστιάσει στη δεύτερη εποχή της Μέσης Γης, πολλά χρόνια πριν τα γεγονότα του κινηματογραφικού Άρχοντα και του Hobbit.

    Το Rings of Power πραγματεύεται μια σκοτεινή εποχή, στην οποία το κακό «ξυπνάει» παρουσιάζοντας νέους ήρωες, αλλά και χαρακτήρες που ήδη έχουμε γνωρίσει (όπως η Galadriel), να ετοιμάζονται να δώσουν τη δική τους μάχη απέναντι στις σκοτεινές δυνάμεις του Sauron. Το Rings of Power, αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες και πιο δαπανηρές τηλεοπτικές παραγωγές όλων των εποχών, με το συνολικό κόστος της να ξεπερνάει το 1 δισεκατομμύριο δολάρια για πέντε seasons. To πιο πρόσφατο trailer που προβλήθηκε στο πλαίσιο του San Diego Comic-Con είναι με μια λέξη: «ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ» και πραγματικά εκτοξεύει την αδρεναλίνη στα ύψη και δεν σας κρύβουμε ότι μας έχει ανοίξει την όρεξη για τα καλά. Χωρίς αμφιβολία, η συγκεκριμένη σειρά αναμένεται να προσελκύσει μπόλικους συνδρομητές στην υπηρεσία Amazon Prime. Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, ας αφήσουμε καλύτερα να μιλήσει το νέο trailer…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles