21.7 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Loupe. Έτσι θα ήθελες το τηλεκοντρόλ του μέλλοντος

    loupe01

    Μπορεί τα smartphones και τα tablets να έχουν αλλάξει δραματικά τις σχέσεις μας με την τηλεφωνία και τους υπολογιστές τα τελευταία χρόνια, δε θα μπορούσαμε να ισχυριστούμε όμως ότι την ίδια εξέλιξη έχει και ο χώρος των τηλεκοντρόλ που ελέγχουν κάποιες συσκευές μας. Δεν είναι ότι δεν έχουμε δει κάποια πιο “σύγχρονη” υλοποίηση, δεν έχουμε ξεχωρίσει όμως ανάμεσά τους μία ολοκληρωμένη φρέσκια σχεδίαση που θα δείξει το δρόμο για το μέλλον ενός χρήσιμου gadget για το σαλόνι μας.

    Κάτι τέτοιο φαίνεται να οραματίζεται το Loupe, ένα concept του Yanko Design για το τηλεχειριστήριο επόμενης γενιάς για την τηλεόρασή σας. Είναι όμορφο και κομψό και σας επιτρέπει να ελέγχετε τα πάντα μέσα από μία οθόνη αφής, η οποία μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να δείχνει το περιεχόμενο που αρμόζει σε κάθε χρήση της. Προστατεύεται από Gorilla Glass ενώ έχει ανάλυση 1136×640 pixels.

    Πέρα από αυτό, βέβαια, το Loupe προχωράει ακόμη παραπέρα, διαθέτοντας κάμερα 8MPixels με auto-focus και βιντεοσκόπηση στα 1080p μαζί με ταυτόχρονη λήψη φωτογραφιών, αλλά και λειτουργία αναγνώρισης φωνής. Αρκετά μπροστά για τηλεχειριστήριο αλλά σίγουρα βγαλμένο από το μέλλον, όποτε παρατηρούμε με ενδιαφέρον το concept του και ελπίζουμε οι υλοποιήσεις το επόμενο διάστημα να προσεγγίζουν πιο πολύ αυτό παρά ό,τι βλέπουμε τώρα στην αγορά.

    loupe02

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles