19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Lumia 940 και Lumia 940 XL… Το καλοκαίρι οι νέες ναυαρχίδες της Microsoft (φήμες);

    Η Microsoft με αφορμή και την κυκλοφορία των Windows 10, που η ημερομηνία εμφάνισης τους τοποθετείται περίπου στα μέσα του καλοκαιριού έχει στα άμεσα σχέδια της να τονώσει το line-up των συσκευών της. Ωστόσο, μέχρι στιγμής η Microsoft δεν μας έχει παρουσιάσει ένα δυνατό μοντέλο που να εντάσσεται στην κατηγορία των high-end συσκευών, με αποτέλεσμα να έχει απογοητεύσει τους fans της που περιμένουν πως και πως τις νέες Lumia ναυαρχίδες.

    windows_10_for_phones_first_flagship

    Σύμφωνα με φήμες που πηγάζουν από την αγορά της κινητής τηλεφωνίας, η Microsoft είναι πολύ πιθανό να κυκλοφορήσει όχι μία αλλά δύο high-end συσκευές, οι οποίες θα ονομάζονται Lumia 940 και Lumia 940 XL. Με βάση τις ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας το 940 ενδεχομένως να κυκλοφορήσει με display στις 5.2 ίντσες (δεν αναφέρεται τίποτα για την ανάλυση, αλλά το πιθανότερο είναι να βρίσκεται στα 1080p), ενώ παράλληλα και οι δύο ναυαρχίδες αναμένεται να προσφέρουν κύριους PureView αισθητήρες στα 24 (ή 25) MPixel, μπροστινές κάμερες στα 5MP, υποστήριξη για stylus, δυνατότητα σκαναρίσματος της ίριδας του χρήστη και μία είδους τεχνολογία 3D αλληλεπίδρασης, η οποία όμως δεν έχει φυσικά επιβεβαιωθεί το τι μπορεί να είναι. Σε αυτή τη φάση δεν υπάρχουν ούτε φωτογραφίες των παραπάνω συσκευών, ούτε περισσότερα στοιχεία για τις τεχνικές προδιαγραφές τους, ωστόσο αυτό που καθίσταται παραπάνω από σαφές είναι ότι περίπου μέσα στο καλοκαίρι κάτι καλό (και εξαιρετικά δυνατό) θα μας έχει ετοιμάσει η Microsoft…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles