19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Lupin: Ξεκίνησαν στο Παρίσι τα γυρίσματα για τον 3ο κύκλο

    To “Lupin” αποτελεί μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές στο Netflix και όσοι το παρακολουθούν φανατικά θα χαρούν με το γεγονός ότι τα γυρίσματα για την 3η σεζόν ξεκίνησαν. Το συνεργείο βρίσκεται ήδη στο Παρίσι μαζί με τον Γάλλο σταρ Omar Sy, που ενσαρκώνει το ρόλο του Assane Diop. Πρόκειται για ένα χαρακτήρα εμπνευσμένο από τον παγκοσμίου φήμης ληστή και master της χειραγώγησης Arsène Lupin.

    Το show αποτελεί τη δεύτερη μεγαλύτερη επιτυχία του Netflix διεθνώς μετά το “Squid Game”. Η παραγωγή ανακοίνωσε την έναρξη των γυρισμάτων μέσα από το Twitter. Ο Sy ανάρτησε μια selfie με αστραφτερό χαμόγελο από το Παρίσι, σημειώνοντας:

    «Είναι ωραίο να βρίσκεσαι σπίτι! Lupin, Part 3, now in production».

    Το Netflix με τη σειρά του ανάρτησε την ίδια φωτογραφία για να ανακοινώσει την παραγωγή με την προσθήκη: “Μαντέψτε ποιος επέστρεψε και είναι έτοιμος να κλέψει την παράσταση».

    Διαβάστε επίσης: Για το ρόλο του James Bond ενδιαφέρεται ο Dwayne “The Rock” Johnson (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles