24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Λύσεις της SoftOne Κύπρου επέλεξε η Agromarkets (Larnaca) Ltd για τον εκσυγχρονισμό των ψηφιακών της υποδομών

    SoftOne logo

    Τις καινοτόμες λύσεις Soft1 ERP & CRM, της SoftOne Κύπρου, επέλεξε για τον εκσυγχρονισμό των ψηφιακών της υποδομών η κυπριακή εταιρεία χονδρικού εμπορίου φρούτων και λαχανικών Agromarkets (Larnaca) Ltd.

    Η υψηλή λειτουργικότητα των λύσεων της SoftOne, που εγκαταστάθηκαν ήδη στα πληροφοριακά συστήματα της εταιρείας, παρέχουν στην Agromarkets (Larnaca) Ltd την δυνατότητα να παρακολουθεί με ακρίβεια την κατηγορία των ειδών που διαθέτει, εξασφαλίζοντας αφενός τη διατήρηση του βέλτιστου αποθέματος και αφετέρου την ταχύτερη εκτέλεση των παραγγελιών της. Παράλληλα, η αυτοματοποίηση πολύπλοκων καθημερινών εργασιών, απαλλάσει την εταιρεία από χρονοβόρες διαδικασίες εξοικονομώντας έτσι πολύτιμο χρόνο και κόστος, ενώ συνάμα ανεβάζει το επίπεδο εξυπηρέτησης των πελατών της.

    Τέλος, τα ισχυρά εργαλεία reporting του Soft1 ERP επιτρέπουν στα στελέχη της εταιρείας, την παραγωγή στατιστικών αναφορών και αναλύσεων σε πραγματικό χρόνο, παρέχοντας κάθε απαιτούμενη πληροφορία με σκοπό τη λήψη τεκμηριωμένων αποφάσεων σχετικά με κρίσιμα επιχειρησιακά ζητήματα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles