20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    M. Αποκαλύφθηκε η ψηφιακή βοηθός του Facebook

    Από το Facebook και τον David Marcus επικεφαλής του Messenger, επιβεβαιώθηκε η φημολογία ότι εργάζονται για τη δημιουργία μίας ψηφιακού βοηθού στη λογική των Siri, Google Now και Cortana, με την παρουσίαση των πρώτων πληροφοριών για την “M” digital assistant που ήδη δοκιμάζεται μέσα στην εφαρμογή Messenger.

    facebook messenger m

    Με έμπνευση για το όνομα από την ομώνυμη “μέντορα” του James Bond, η νέα εφαρμογή έχει ως στόχο να ολοκληρώνει εργασίες και να αναζητά πληροφορίες για εσάς. Μπορεί, για παράδειγμα, να αγοράσει αντικείμενα για λογαριασμό σας, να στείλει δώρα στα αγαπημένα σας πρόσωπα, να πραγματοποιήσει κρατήσεις, ραντεβού και πολλά ακόμη, όλα με τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης, αλλά και ανθρώπινη επίβλεψη όπως σημειώνουν από το δημοφιλές social network.

    Τα screenshots που έδωσε στη δημοσιότητα το Facebook είναι αποκαλυπτκά για το τι μπορεί να κάνει η “M” digital assistant, αποτελώντας ό,τι περισσότερο γνωρίζουμε γι’ αυτήν έως τώρα. Όσο για ημερομηνία επίσημου λανσαρίσματος, δεν έχει γίνει γνωστή, καθώς φαίνεται πως η περίοδος testing θα κρατήσει για αρκετό διάστημα ακόμη.

    m-testing-01

    m-testing-03

    m-testing-02

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles