22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    To Mad Max: Fury Road είναι η πιο “πειρατική” ταινία του καλοκαιριού

    To Mad Max: Fury Road ήταν η ταινία που λάτρεψαν οι “πειρατές” το φετινό καλοκαίρι, αφού την “κατέβασαν” παράνομα δίχως σταματημό. Μπορεί να είναι η 9η ταινία σε έσοδα φέτος, ωστόσο στην λίστα με τα downloads βρέθηκε με άνεση στην κορυφή.

    mad-max-fury-road-tom-hardy

    Σύμφωνα με το Variety ανάμεσα στις 21 Ιουνίου και 9 Σεπτεμβρίου οι 5 πιο “πειρατικές” ταινίες παγκοσμίως κατέβηκαν περισσότερο από 85 εκατομμύρια φορές, νούμερα που ειδικεύεται να καταγράφει και να αναλύει η εταιρεία Excipio. Κάτι που σημαίνει πως είχαμε μία αύξηση της τάξης του 29% από την περασμένη χρονιά όταν στην κορυφή της λίστας βρέθηκε το Captain America: The Winter Soldier. Συγκεκριμένα τώρα όσο αφορά το νούμερο ένα της λίστας, βλέπε Mad Max, αυτό κατέβηκε 22.90 εκατομμύρια φορές!

    Μετά το blockbuster με τον Tom Brady την πεντάδα συμπλήρωσαν τα Jurassic World, Avengers: Age of Ultron, Insurgent και Terminator: Genisys. Στην Αμερική ειδικότερα η πεντάδα είχε αλλαγές με τη σειρά να είναι Mad Max, Jurassic World, Insurgent, Ted 2 και Avengers: Age of Ultron.
    Ο πλέον πιθανός λόγος της αύξησης που παρατηρήθηκε δεν είναι άλλος από τον μεγάλο αριθμό των πολύ επιτυχημένων ταινιών που έκαναν την εμφάνισή τους αυτό το καλοκαίρι που όπως είναι γνωστό έφεραν τρελά λεφτά στο box office.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles