17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Madonna: Μεταμορφώθηκε σε avatar και το TikTok… παραληρεί με τη γκάφα της

    Η πάλαι ποτέ βασίλισσα της ποπ Madonna τον τελευταίο καιρό δίνει αρκετές αφορμές για πάσης φύσεως σχόλια και αρνητικές κριτικές, που συχνά προέρχονται από τους ίδιους της τους fans. Η γνωστή τραγουδίστρια χρησιμοποιεί τα social media για να επικοινωνήσει με το κοινό και συχνά σοκάρει με τις προκλητικές εμφανίσεις και την παραμόρφωση από τις πλαστικές ή οδηγεί σε γέλια μέχρι δακρύων όταν προσπαθεί υπερβολικά αλλά δεν… το έχει!

    Αυτή τη φορά αποφάσισε να μεταμορφωθεί σε avatar, αφού η πρεμιέρα του sequel της ομώνυμης ταινίας βρίσκεται προ των πυλών. Όμως η Madonna, που τη ζωής της θα δούμε σύντομα και στην μεγάλη οθόνη, μπέρδεψε το Avatar του James Cameron με το anime “Avatar: The Last Airbender” και έκανε τους χρήστες του TikTok να παραληρούν.

    Πιο συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια μεταμορφώθηκε σε μπλε avatar, όμως το video που ανέβασε στην πλατφόρμα είχε μουσική υπόκρουση το τραγούδι “End Title Theme” από την anime σειρά. Όπως ήταν φυσικό, οι followers άρχισαν να την… κράζουν, με εκφράσεις όπως «τα έκανες σαλάτα», «είσαι θλιβερή» και άλλα παρόμοια.

    Δείτε στη συνέχεια τη Madonna avatar:

    @madonna♬ End Title Theme (From “Avatar The Last Airbender”) – Geek Music

    Διαβάστε επίσης:

    Απίστευτο ρεκόρ για τον Cristiano Ronaldo! Ξεπέρασε τους 500 εκατ. followers στο Instagram

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles