23 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Maestro 2: Πότε επιστρέφει η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

    Η σειρά “Maestro” του Χριστόφορου Παπακαλιάτη γνώρισε μεγάλη επιτυχία το προηγούμενο έτος, τόσο μέσα από τη συχνότητα του MEGA, όσο και μέσα από τον κατάλογο του Netflix. Σύντομα, η δημοφιλής σειρά αναμένεται να επιστρέψει με τη 2η σεζόν, καθώς όπως έγινε γνωστό, τα νέα επεισόδια είναι έτοιμα και η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί στις 16 Μαΐου.

    Σε αντίθεση με την πρώτη σεζόν που προβλήθηκε πρώτα στο MEGA, η σειρά που σκαρφάλωσε στο διεθνές Top 10 ξένων σειρών σε 18 χώρες, θα πραγματοποιήσει ταυτόχρονα πρεμιέρα και στη γνωστή πλατφόρμα streaming, ταξιδεύοντας το κοινό για ακόμη μια φορά στους μαγευτικούς Παξούς.

    Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα υποδυθούν οι Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος και Τόνια Μαράκη.

    Ο 2ος κύκλος του Maestro θα αποτελείται από 6 επεισόδια, ενώ, όπως έχει γίνει γνωστό, ένας ακόμη κύκλος θα ακολουθήσει το ερχόμενο φθινόπωρο.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles