22.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    MAG-LEV Audio. Υλοποίηση έκπληξη …ένα πικάπ που το πλατό του αιωρείται!

    Η εταιρεία MAG-LEV Audio θέλει να συνδυάσει την κομψότητα των πικάπ με την τεχνολογία των μαγνητών, προσφέροντας για πρώτη φορά ένα μηχάνημα όπου το πλατό του θα αιωρείται στον αέρα.

    mag-lev-audio

    Όπως διαβάζουμε στο secnews.gr, το πλατό του MAG-LEV Audio με τη βοήθεια μαγνητών κυριολεκτικά… αιωρείται, ενώ ταυτόχρονα περιστρέφεται με 33,3 ή 45 στροφές το λεπτό, με αποτέλεσμα να μηδενίζει πλήρως οποιοδήποτε κραδασμός από το μηχανισμό περιστροφής προς την ακίδα της κεφαλής. Όταν το πικάπ δεν θα είναι σε χρήση θα υψώνονται τέσσερα πόδια και θα στηρίζουν το πλατό.

    Το MAG-LEV Audio εμπεριέχει επίσης πολύ σωστά και ένα σύστημα αδιάλειπτης παροχής ενέργειας, το οποίο είναι ικανό να απομακρύνει τη βελόνα και να σηκώνει τα πόδια σε περίπτωση διακοπής ρεύματος. Όσο αναφορά την κεφαλή, χρησιμοποιεί μία Ortofon OM 5E και έναν Pro-Ject 8.6 βραχίονα.

    Η πρώτο εναέριο πικάπ, παρόλο που είναι καταπληκτικό σαν ιδέα, είναι επίσης και το πρώτο προϊόν της άσημης εταιρείας MAG-LEV Audio, η οποία προσπαθεί να βρει χρηματοδότηση μέσω του Kickstarter, οπότε καλό θα ήταν να περιμένετε πρώτα να κατασκευαστεί και να δοκιμαστεί από αρκετούς έμπειρους χρήστες των μουσικών μηχανημάτων αναπαραγωγής ήχων.

    Η τιμή του στο Kickstarter ξεκινά στα $780 αν το προπληρώσετε και εκτιμάται ότι θα πάει μέχρι και τα $1390 σε επίπεδο λιανικής. Η εταιρεία ελπίζει να το φέρει στα ράφια των καταστημάτων τον Αύγουστο του 2017.

    Δείτε το video του Kickstarter για το MAG-LEV Audio. 

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles