BREAKING

Μαγευτικές βραδιές στην παραλία με τα ειδικά φωτιζόμενα ηχεία της LG

Φέτος τον Αύγουστο, το φεγγάρι θα «γεμίσει» δύο φορές, δίνοντάς μας ισάριθμες ευκαιρίες να το απολαύσουμε από την παραλία, δημιουργώντας ένα μοναδικά ρομαντικό σκηνικό. Με τη βοήθεια των ειδικών φωτιζόμενων ηχείων της LG, μπορείτε να απολαύσετε τη μαγεία της Σελήνης διοργανώνοντας μια μαγευτική βραδιά για τους φίλους ή το ταίρι σας.

Για να εξασφαλίσετε μια απαράμιλλη εμπειρία ήχου, εμπλουτισμένη με εκατομμύρια χρώματα που θα φωτίσουν τη βραδιά σας, η επιλογή ενός portable ηχείου της LG είναι η κατάλληλη. Με έξυπνες λειτουργίες, εύκολη συνδεσιμότητα και ενισχυμένα μπάσα, τα μοντέλα XBOOM XL7S, XBOOM XG7 & RNC7 της LG, θα εξασφαλίσετε μια μαγική βραδιά υπό το φως της πανσελήνου.

Το XBOOM XL7S έχει απόδοση 250W, 2.1 καναλιών και ένα τεράστιο Woofer 8 ιντσών για να προσφέρει πιο ισχυρό μπάσο και εξαιρετικά βαθύ και τολμηρό ήχο τόσο σε εξωτερικούς όσο και εσωτερικούς χώρους. Αποδίδει ευκρινή και καθαρό ήχο χάρη στα δυο dome tweeters 2,5 ιντσών και μέσω της δυναμικής βελτιστοποίησης μπάσων θα απολαύσετε έναν ισορροπημένο ήχο χωρίς παραμόρφωση ακόμα και σε χαμηλή ένταση. Μπορείτε να το μεταφέρετε χωρίς άγχος στην παραλία αφού είναι κατασκευασμένο να αντέχει και σε εξωτερικούς χώρους, πληροί την αξιολόγηση αντοχής στο νερό, IPX41 και έχει μεγάλη διάρκεια μπαταρίας έως 20 ώρες2. Επίσης, το ηχείο θα ανεβάσει τη διάθεση και θα προσφέρει ένα μαγικό σόου με διπλά φωτορυθμικά με τον φωτισμό πάρτι XBOOM, ενώ με τον δυναμικό φωτισμό pixel, το Pixel Art, θα προβάλει στο LED πάνελ κινούμενα σχέδια, πολύχρωμα μοτίβα, οπτικά EQ ή χαρακτήρες ενώ ο πολυχρωματικός φωτισμός δακτυλίου θα παρουσιάσει ένα σόου με φώτα που εναρμονίζονται με τον ρυθμό, δίνοντας μια δυναμική και ευχάριστη νότα στη βραδιά σας.

Αντίστοιχα, το LG XBOOM RNC7 αποδίδει μεγάλους και δυνατούς ρυθμούς που απο-γειώνουν την ατμόσφαιρα. Το ηχείο δημιουργεί επιπλέον ροή αέρα πίσω από τη μονάδα του ηχείου για να παράγει καταιγιστικά μπάσα που δίνουν ζωή στο πάρτι. Για περισσό-τερη διασκέδαση, εάν είστε κάτοχος Android συσκευής μπορείτε να συγχρονίσετε το smartphone σας 3 με το ηχείο και να λειτουργήσει ως party strobe4, καθώς το πίσω φως αναβοσβήνει σε συγχρονισμό με τη μουσική. Αντίστοιχα, με το Multi Color Lighting θα δώσει φως στον χώρο, με τα έγχρωμα φώτα LED να ποικίλουν και να αλλάζουν ανάλογα με τον ρυθμό, κάνοντας το πάρτι ακόμα πιο συναρπαστικό. Διαθέτει επίσης πολλαπλό Bluetooth® και μέσω του XBOOM App5, μπορείτε να συνδέσετε τρεις συσκευές ταυτό-χρονα και να χειριστείτε μια λίστα αναπαραγωγής, χωρίς διακοπή της μουσικής, ενώ εάν διαθέτετε δυο LG XBOOM RNC7 μπορείτε να τα συνδέσετε ασύρματα και να απολαύ-σετε μεγαλύτερο ήχο για περισσότερη διασκέδαση. Επίσης, με το DJ App, μπορείτε να ξεκινήσετε τη βραδιά σας κάτω από την πανσέληνο με χορό και να παίξετε ηχητικά εφέ απευθείας από το App σε οποιαδήποτε συσκευή Android™6 ή iOS7 ή μέσω του DJ Pad στο ηχείο ενώ μπορείτε να μετατρέψετε το πάρτι σας σε καραόκε8.

Το XBOOM Go XG7 έχει εξαιρετική ποιότητα ήχου και κομψό σχεδιασμό. Διαθέτει Woofer τύπου track το οποίο παράγει βαθύ μπάσο και το Dome Tweeter που έχει σχεδιαστεί για να δημιουργεί καθαρό ήχο υψηλών συχνοτήτων. Έχει ισχυρή απόδοση 30W(Woofer)+10W(Tweeter) και αλγόριθμο ενίσχυσης του μπάσου και επιτρέπει ακρόαση που κάνει την κάθε νότα ακόμα πιο ξεχωριστή, ακόμα και όταν η μουσική είναι χαμηλά. Το LG XBOOM Go XG7 διαθέτει διευρυμένη επιλογή αναπαραγωγής 16 εκατομμυρίων χρωμάτων, για να μπορείτε να αναπαράγετε κάθε τραγούδι μαζί με κάθε χρώμα, για μια εμπλουτισμένη εμπειρία. Αντίστοιχα, μέσω της εφαρμογής XBOOM App, το Light Studio, θα δώσει στην κάθε στιγμή ένα χρώμα, έναν ήχο, ανάλογα με το τι ταιριάζει στη διάθεσή σας.

Και για να μην ξεμείνετε ποτέ από ενέργεια, το XBOOM XG7 έχει διάρκεια μπαταρίας έως 24 ωρών9 και μπορεί να φορτίσει ακόμα και κινητό, ενώ διαθέτει προστασία IP6710 για να αντέχει στο νερό και τη σκόνη.

Ετοιμαστείτε να χορέψετε τη νύχτα κάτω από τη μαγευτική λάμψη της πανσελήνου, περιτριγυρισμένοι από τους ρυθμικούς ήχους των κυμάτων που σκάνε και τους παλλόμενους ρυθμούς από τα κορυφαία φορητά ηχεία της LG.

Ακολουθήστε το digitallife.gr στο Google News

0 Comment