22.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Magic City: H νέα εκρηκτική καλοκαιρινή σειρά της Nova!

    [ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ]

    Με τη νέα μαφιόζικη σειρά εποχής, η Nova, η πρώτη ψηφιακή πλατφόρμα στην Ελλάδα, επιχειρεί να εκτινάξει τον υδράργυρο στα ύψη αυτό το καλοκαίρι, από τις 12 Ιουνίου και κάθε Τρίτη στο Novacinema1 & Novacinema HD, στις 22.00.

    Η σειρά του Mitch Glazer – δημιουργού των Passion Play και Great Expectations – με τους Jeffrey Dean Morgan, και την εκρηκτική Olga Kurylenko -το Κορίτσι του James Bond στο Quantum of Solace- διαδραματίζεται στο Μαϊάμι της δεκαετίας του ’50, την εποχή που ο Κάστρο κατέλαβε την Κούβα και συγκεκριμένα στην ζωή της αστραφτερής οικογένειας Evans, ιδιοκτητών του υπερπολυτελούς ξενοδοχείου Miramar Playa Hotel.

    Λίγα λόγια για την υπόθεση:

    «Μαϊάμι, 1959, είναι μια ταραχώδης εποχή, αλλά το Μαϊάμι Beach αποτελεί το ιδανικό μέρος για να βρίσκεται κάποιος, καθώς όλα συμβαίνουν εκεί. Οι Κένεντι, η μαφία και η CIA κατέχουν το δικό τους χώρο στο Μαϊάμι Beach και ο Ike «βασιλεύει» στο ρετρό και γκλάμουρ μικρόκοσμο του πολυτελούς Miramar Playa Hotel.

    Τα πάντα όμως έχουν το τίμημα τους.

    Για να χρηματοδοτήσει το όνειρο του, ο Ike έχει «πουλήσει την ψυχή του» στο αφεντικό της μαφίας «Χασάπη», Ben Diamond. H σύζυγος του Ike, Vera, πρώην χορεύτρια και τα τρία παιδιά του πιστεύουν ότι είναι ένας έντιμος και αξιοσέβαστος άνθρωπος, αλλά δυστυχώς ο ίδιος δεν μπορεί να «σπάσει» το συμβόλαιο του με τον διάβολο. Η αστραφτερή ζωή του είναι ένα μεγάλο ψέμα.

    Στην πραγματικότητα, στο Miramar Playa τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται.

     Καθώς ο κόσμος του Ike απειλείται με κατάρρευση, ο ίδιος παλεύει για την οικογένεια του και το Miramar Playa στην Μαγική Πόλη».

    Μαφία, CIA, εκβιασμοί και εκδίκηση, παράλληλα με τα δρώμενα μιας αστραφτερής ζωής γεμάτης ίντριγκες, πάθη, ερωτισμό, κρυφούς έρωτες και δολοπλοκίες, διαδραματίζονται στη «Μαγική Πόλη» του Μαϊάμι.

    Αποκλειστικά στη Nova κάθε Τρίτη στις 22.00.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles