15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Μαγικές ταινίες της Disney για όλη την οικογένεια δώρο από το Vodafone TV!

    Για ακόμη ένα καλοκαίρι οι συνδρομητές του Vodafone TV θα έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν μαγικές βραδιές γεμάτες ψυχαγωγία με την οικογένειά τους. Από σήμερα το Vodafone TV κάνει δώρο αγαπημένες ταινίες της Disney, που θα μπορούν να απολαύσουν μικροί και μεγάλοι, όποια στιγμή θελήσουν.

    Vodafone Disney

    Το πλούσιο On Demand περιεχόμενο του Vodafone TV έχει εμπλουτιστεί με την νέα κατηγορία  Disney  FamilyNights, η οποία περιλαμβάνει 30 δημοφιλείς ταινίες της Disney και θα διατίθενται ως δώρο για  1 μήνα. Ενδεικτικά κάποιες από τις Disney ταινίες που προσφέρονται είναι: Οι Πειρατές της Καραϊβικής με τον Τζόνι Ντεπ, Η Σταχτοπούτα με την Κέιτ Μπλάνσετ, η ταινία Big Hero 6 που έχει αποσπάσει Όσκαρ καλύτερης ταινίας κινουμένων σχεδίων, αλλά και τα Planes με τον Ντάστι, το πιο γρήγορο & διάσημο αεροπλάνο στον κόσμο.

    Από την νέα κατηγορία Disney Family Nights δεν θα μπορούσαν να λείπουν και κλασικές επιτυχίες της Disney όπως: Ο Βασιλιάς των Λιονταριών, Η Πεντάμορφη και το Τέρας, Αλαντίν και H μικρή Γοργόνα.

    Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.vodafone.gr/tv/video-club/

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles