24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Η MAJAR – Aφοί Ματζαρίδη ΑΒΕΤΕ αποκλειστικός αντιπρόσωπος της LeSenZ για την ΝΑ Ευρώπη

    Ολοκληρώθηκε στις αρχές Απριλίου η συμφωνία αποκλειστικής αντιπροσώπευσης και διάθεσης της προϊοντικής γκάμας της LeSenZ από την MAJAR – Aφοί Ματζαρίδη ΑΒΕΤΕ, με τομέα κάλυψης το σύνολο της Νοτιανατολικής Ευρώπης.

    majar-lesenz

    Η επιλογή της MAJAR από την LeSenZ αποτελεί μια επιβεβαίωση της σταθερής και αξιόλογης πορείας που ακολουθεί η εταιρία από το 1978, ενισχύοντας περαιτέρω το χαρτοφυλάκιό της με μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες στον χώρο του Home Entertainment και Multimedia.

    Διαθέτοντας πλήρη γκάμα που καλύπτει τις κατηγορίες ήχου σε Ακουστικά (ενσύρματα, ασύρματα Bluetooth, NFC), DATA σε USB Stick και κάρτες μνήμης, smart LED φωτισμό, καθώς και αξεσουάρ συμπεριλαμβανομένων Power Banks και καλωδίων Lighting για συσκευές Apple, η Le SenZ παρέχει υψηλής ποιότητας προϊόντα, βασιζόμενα στην καινοτομία αλλά και την ανταγωνιστική τιμή, αποτελώντας την ιδανική επιλογή για το πελατολόγιό σας σε gadgets.

    Η πλήρης γκάμα προϊόντων της Le SenZ σε αξεσουάρ, διατίθεται από την MAJAR – Aφοί Ματζαρίδη ΑΒΕΤΕ και εξουσιοδοτημένο δίκτυο συνεργατών, με 2 χρόνια εγγύηση. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.majar.gr.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles