24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Μακελειό στις ΗΠΑ κατά τη διάρκεια προβολής της νέας ταινίας Batman “The Dark Knight Rises”

    Μασκοφόρος πυροβόλησε και σκότωσε τουλάχιστον 12 άτομα (με τις έως τώρα αναφορές), ενώ τραυμάτισε άλλα 38, σε προβολή της νέας ταινίας Batman “The Dark Knight Rises” στο Denver των Ηνωμένων Πολιτειών, σύμφωνα με αναφορές τοπικού ραδιοφωνικού σταθμού. Κάποιοι, μάλιστα, αναφέρουν ότι στο περιστατικό εμπλέκεται και δεύτερος άνδρας.

    To τραγικό συμβάν συνέβη σε εμπορικό κέντρο στην Aurora του Colorado, μισή ώρα μετά την έναρξη της προβολής της νέας ταινίας Batman, με τον άνδρα που βρισκόταν μέσα στο σινεμά να “ανοίγει πυρ” φορώντας μαύρα ρούχα και αντιασφυξιογόνα μάσκα και πολλούς από τους παρευρισκόμενους να πιστεύουν αρχικά ότι οι πυροβολισμοί που ακούστηκαν ήταν μέρος της… ταινίας, για να αντιληφθούν στη συνέχεια ότι πρόκειται για τη… φριχτή πραγματικότητα.

    Η  τοπική αστυνομία έχει ανακοινώσει ότι έχει συλλάβει έναν ύποπτο άνδρα, χωρίς να δώσει προς το παρόν περισσότερες λεπτομέρειες για το περιστατικό, ενώ απ’ ό,τι φαίνεται στις έρευνες συμμετέχει και το FBI, χωρίς να υπάρχουν έως τώρα ενδείξεις για τρομοκρατική ενέργεια.

    Πηγή: DailyMail

    Related Articles

    6 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles