21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Μαρινέλλα και Τάκη Ζαχαράτο φέρνει στην Κύπρο τον Ιούλιο η MTN Business

    mtn marinella zacharatos

    Τη μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού Μαρινέλλα και τον Τάκη Ζαχαράτο, φέρνει στην Κύπρο η MTN Business για τέσσερις καλοκαιρινές παραστάσεις που θα πραγματοποιηθούν τον ερχόμενο Ιούλιο. Όπως ανακοινώθηκε σε δημοσιογραφική διάσκεψη που έγινε την Τετάρτη 14 Ιουνίου στη Λευκωσία, στην παρουσία και των δύο καλλιτεχνών, η Μαρινέλλα και ο Τάκης Ζαχαράτος, θα συνυπάρξουν σε ένα φαντασμαγορικό πρόγραμμα εκδηλώσεων σε Λευκωσία, Λάρνακα και Λεμεσό με χορηγό την MTN Business.

    Οι παραστάσεις «ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ-ΖΑΧΑΡΑΤΟΣ» θα πραγματοποιηθούν όπως πιο κάτω:

    • 24 και 25 Ιουλίου στο Αμφιθέατρο Αρχ. Μακαρίου (Σχολή Τυφλών), η ώρα 9:00 μ.μ. στη Λευκωσία
    • 26 Ιουλίου στο Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο, η ώρα 9:00 μ.μ. στη Λάρνακα
    • 28 Ιουλίου στο Δημοτικό Κηποθέατρο, η ώρα 9:00 μ.μ. στη Λεμεσό

    Ο Senior Manager ICT Solutions της MTN Business, Άριστος Αντρέου, μιλώντας στο πλαίσιο της διάσκεψης δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τη θρυλική Μαρινέλλα και τον υπέροχο Τάκη Ζαχαράτο για να προσφέρουμε σε χιλιάδες φίλες και φίλους την απόλυτα sold out παράσταση της αθηναϊκής σκηνής. Οι καλοκαιρινές χορηγίες της MTN Business μετατρέπονται σε έναν όμορφο θεσμό που δίνει την ευκαιρία στο κυπριακό κοινό να απολαύσει από κοντά τους αγαπημένους του καλλιτέχνες αλλά και να δημιουργήσει έναν πόλο ψυχαγωγίας για την οικογένεια και τους φίλους.

    Είναι ένας από τους τρόπους με τους οποίους η ΜΤΝ Business, θέλει να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη των 10,000 χιλιάδων επιχειρήσεων που την προτιμούν αναδεικνύοντας μας σε έναν αξιόπιστο, ολοκληρωμένο συνεργάτη τεχνολογίας για κάθε μικρή ή μεγάλη επιχείρηση».

    Σημειώνεται ότι η MTN Business, αποτελεί επιχειρηματικό βραχίονα της ΜΤΝ, για παροχή επιχειρηματικών λύσεων Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles