20.7 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Mario Kart 8: Ελάτε στα Public και παίξτε με την ψυχή σας στο Nintendo Switch!

    Το Σάββατο 13 Μαΐου 2017 από τις 12 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα, όλοι οι φαν του Super Mario και του Nintendo Switch έχουν ένα σημαντικό λόγο να σπεύσουν στα Public στο The Mall Athens. Σε ένα σούπερ event σε συνεργασία με τη CD Media θα παρουσιαστεί ο νέος τίτλος Mario Kart 8. Οι φίλοι του Mario Kart θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά το παιχνίδι, να ανταλλάξουν απόψεις και να συζητήσουν για τη σειρά και φυσικά να κάνουν τρελές κόντρες. Στο χώρο της εκδήλωσης, θα υπάρχουν τέσσερα Nintendo Switch διαθέσιμα για παιχνίδια μέχρι τελικής πτώσης.

    Mario-Kart-8-Deluxe_2017_01-13-17_040

    Ανεβάστε τις φωτογραφίες που θα βγάλετε κατά τη διάρκεια του event στο Facebook, με hashtag #MK8DGREvent και διεκδικήστε πολλά συλλεκτικά δώρα, όπως μπλούζες, κούπες και μπρελόκ! Για όσους δεν το γνωρίζουν, να πούμε ότι η σειρά Mario Kart είναι από τις δημοφιλέστερες στην βιβλιοθήκη της Nintendo, η οποία έσπευσε να το κυκλοφορήσει λίγες εβδομάδες μετά το λανσάρισμα της κονσόλας. Με απώτερο σκοπό να φέρει στη νέα της κονσόλα γρήγορα ένα racing game, η ιαπωνική εταιρεία δημιούργησε μια ενισχυμένη έκδοση του Mario Kart 8 που την είχαμε δει στο Wii U. Η νέα έκδοση έρχεται με νέους χαρακτήρες, έξτρα χαρακτηριστικά και περισσότερες επιλογές για το Battle Mode.

     Σας περιμένουμε λοιπόν όλους το Σάββατο 13 Μαΐου 2017, 12:00 – 16:00, στα Public @ The Mall Athens για να γιορτάσουμε την κυκλοφορία του Mario Kart 8 στο Nintendo Switch!

    MK8D_851x315

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles