14.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Μία πρώην κυρία Google, στο τιμόνι της Yahoo! Η Marissa Mayer

    Ποιος είπε ότι το καλοκαίρι δεν έχει ειδήσεις; Να λοιπόν μία είδηση που ανακοινώθηκε μέσω της εφημερίδας New York Times και ήρθε να “ταράξει” τα τεχνολογικά και επιχειρηματικά νερά. Η νέα CEO της πολύπαθης Yahoo! είναι μία γυναίκα που βρισκόταν στα σπάργανα της Google από τα πρώτα βήματα της εταιρείας, η Marissa Mayer.

    H Marissa Mayer υπήρξε μία από τους πρώτους 20 υπαλλήλους της Google και μέσα στη σταδιοδρομία της, έχει υπάρξει ως ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα της εταιρείας. Ασχολήθηκε πάρα πολύ με τα User Interfaces στην αναζήτηση της Google και το Gmail, ενώ τον τελευταίο καιρό ασχολήθηκε αρκετά με τα location services.

    Η Mayer, αποτελεί μία μάλλον πολύ καλή λύση για την Yahoo! που δεν είχε και την καλύτερη τύχη όσον αφορά τους CEO της. Θα θυμάστε πως η Carol Bartz είχε απολυθεί… τηλεφωνικά, ενώ ο Scott Thompson, πρώην πρόεδρος της PayPal, παρέμεινε στη θέση του μόλις λίγους μήνες, εφόσον ο κόσμος έμαθε πως είχε πει μερικά… ψεματάκια στο βιογραφικό του.

    Η Meyer, στα 37 της χρόνια, θεωρήθηκε από το περιοδικό Forbes ως μία από τις πιο ισχυρές γυναίκες του κόσμου και ήταν η νεότερη γυναίκα που είχε μπει σε αυτή τη λίστα. Το Forbes λοιπόν, ήξερε…

    Σε δηλώσεις της στη New York Times ανέφερε πως ήταν μία εύκολη απόφαση γι αυτή να μεταπηδήσει από Αντιπρόεδρος μίας ισχυρής Google, σε CEO μίας δοκιμαζόμενης Yahoo! Ίσως είναι ευκαιρία να αποδείξει ακόμα περισσότερο της αξία της.

    Για να δούμε…

    Πηγή: VentureBeat

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles