13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Σκληρά tests αντοχής στο front panel του “iPhone 6” από διάσημο Youtuber. Δε σπάει με τίποτα! Δες το video και κάνε όνειρα…

    O Marques Brownlee είναι ένας από τους πιο διάσημους… Youtubers και, αυτή τη φορά, κερδίζει τις εντυπώσεις με μία ιδιαίτερη δοκιμή αντοχής του “iPhone 6”. Για την ακρίβεια, ενός part της συσκευής, το οποίο έχει διαρρεύσει και βρίσκεται στα χέρια του, του υποτιθέμενου front panel της.

    iphone-6-sapphire-display-01

    Αν το part είναι αληθινό και η συσκευή διαθέτει την οθόνη που “δοκίμασε” ο Brownlee, κατασκευασμένη από κρύσταλλο-ζαφείρι, τότε τα νέα για τους fans της Apple είναι πολύ καλά. Το νέο glass display είναι “λεπτό όσο ένα χαρτί”, όπως σημειώνει ο ίδιος, αλλά και ιδιαίτερα ανθεκτικό.

    iphone-6-sapphire-display-04

    “Συνειδητοποίησα ότι δεν υπάρχει κανένας τρόπος να σπάσω αυτή την οθόνη με τη δύναμη μου” αναφέρει. “Η χειρότερη κηλίδα στην επιφάνειά της ήταν, στην ουσία, τα δακτυλικά μου αποτυπώματα και η σκόνη από την υπερβολική χρήση”

    iphone-6-sapphire-display-02

    Το panel που δοκίμασε ο Brownlee και προσπάθησε να γδάρει με μαχαίρι, με τα κλειδιά του, να το λυγίσει με τα χέρια, ακόμη και με το… παπούτσι του, είχε διαστάσεις 4,7 ίντσες, όσο δηλαδή λένε όλες οι φήμες ότι θα είναι η διάσταση της οθόνης του iPhone 6 που θα κυκλοφορήσει έως το Σεπτέμβριο (το ένα από τα δύο μοντέλα, καθώς αναμένεται και δεύτερο στις… 5,5 ίντσες). Όπως, μάλιστα, ισχυρίζεται ο ίδιος, του το έδωσε ο Sonny Dickson, ένας ακόμη δημοφιλής “leaker” συσκευών της Apple και όχι μόνο.

    iphone-6-sapphire-display-03

    Δείτε ολόκληρο το video με τις σκληρές δοκιμασίες του Marques Brownlee στο “iPhone 6”.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles