19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Στο Married with Children spinoff θα επιστρέψουν όλοι οι Bundys

    Τον περασμένο Σεπτέμβριο είχαν ακουστεί οι πρώτες βάσιμες φήμες πως το περίφημο sitcom των ’90s Married with Children θα έκανε μία επιστροφή μέσω της spinoff οδού. Από τότε δεν είχε βγει προς τα έξω κάτι άλλο και οι fans είχαν αρχίσει να ανησυχούν. Τελικά οι καινούργιες δηλώσεις των David Faustino και Christina Applegate έβαλαν τα πράγματα στη θέση τους. Το spinoff ισχύει και ετοιμάζεται κανονικά.

    MARRIED-with children

    Tα νέα προέκυψαν από την πρεμιέρα του Vacation, την αναβίωση της παλιάς κλασικής κωμωδίας με τον Ed Helms που πρωταγωνιστεί στο ρόλο του Rusty Griswold. Στο φιλμ εμφανίζεται και η Christina Applegate που μαζί με τον David Faustino αποκάλυψε πως όντως το spinoff της θρυλικής σειράς είναι στα πλάνα της Sony που έχει αναλάβει εδώ και καιρό το project και μάλιστα οι υπεύθυνοι δηλώνουν ενθουσιασμένοι και μόνο στην ιδέα. Προς το παρόν υπάρχουν κάποια νομικά θέματα που πρέπει να ξεπεραστούν αλλά όλα δείχνουν πως οδεύουμε κανονικά προς τον πιλότο του spinoff. Η μεγάλη αποκάλυψη της Applegate  ήταν πως όλοι οι πρωταγωνιστές της σειράς, βλέπε Ed O’Neill, Katey Sagal, Amanda Bearse, Ted McGinley και David Garrison θα επιστρέψουν στους ρόλους τους.
    Έτσι μετά το Fuller House και το Twin Peaks, θα έχουμε την επιστροφή και του Married with Children, μία απόδειξη πως το reboot/spinoff format είναι αυτό που κυριαρχήσει και στην τηλεόραση τα επόμενα χρόνια.

    https://www.youtube.com/watch?v=qJ_PKMbdNTU

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles