19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Μάρτιος 2020: Τι νέο θα δουν οι μικροί μας φίλοι στο Disney Junior;

    Ο Μάρτιος του 2020 θα φέρει χαρά σε όλα τα παιδιά, με τις αγαπημένες τους σειρές του Disney Junior να επιστρέφουν με νέα επεισόδια. Ο «Γιγαντόσαυρος», τα «TOTS: Ταχυμεταφορές Όμορφων Τοσοδούλικων Σπόρων» και η «Βαμπρίνα» επιστρέφουν και γεμίζουν την καθημερινότητά μας με καινούργια διασκεδαστικά επεισόδια! Τα νέα επεισόδια προβάλλονται στο Disney Junior τις καθημερινές του Μαρτίου.

    Τι θα φέρει ο Μάρτιος του 2020 στο κανάλι Disney Junior:

     

    ΓΙΓΑΝΤΟΣΑΥΡΟΣ

     

    © Disney Junior
    μάρτιος 2020 Disney Junior
    © Disney Junior

    Η μαγευτική σειρά κινουμένων σχεδίων «Γιγαντόσαυρος» παρουσιάζει τέσσερις φιλοπερίεργους, μικρούς δεινόσαυρους που εξερευνούν το μυστήριο του μεγαλύτερου και πιο ατρόμητου δεινόσαυρου, του… Γιγάντιου! Οι γλυκύτατοι αυτοί δεινόσαυροι αντιμετωπίζουν τους προσωπικούς τους φόβους και συνεργάζονται για την αντιμετώπισή τους, όσο προσπαθούν να επιλύσουν το μεγάλο αυτό μυστήριο.

    Στο επεισόδιο με τίτλο «Ο Ρόκι Λέει…» που θα προβληθεί την Τρίτη 3 Μαρτίου στις 18:00, ο Ρόκι προσπαθεί να πείσει τους πάντες ότι είναι ο Εκπαιδευτής του Γιγαντόσαυρου.

    Τ.Ο.Τ.Σ.

    μάρτιος 2020 Disney Junior
    © Disney Junior

    μάρτιος 2020 Disney Junior

    Οι νεαροί πιλότοι στα «T.O.T.S: Ταχυμεταφορές Όμορφων Τοσοδούλικων Σπόρων», ο Πιπ, ο πιγκουίνος και ο Φρέντι, το φλαμίνγκο, έχουν ως αποστολή να παραδίδουν χαριτωμένα μωρά ζωάκια στους γονείς τους. Στο επεισόδιο με τίτλο «Το Λιοντάρι που Βρυχάται», ο Πιπ και ο Φρέντι μαθαίνουν σε ένα λιονταράκι την διαφορά του εξωτερικού από τον εσωτερικό βρυχηθμό.

     

    ΒΑΜΠΙΡΙΝΑ

     

    © Disney Junior

    μάρτιος 2020 Disney Junior

    Η «Βαμπρίνα» επιστρέφει με περισσότερες βαμπιροπεριπέτειες και εκπλήξεις! Τι κι αν είναι μπλε και έχει μυτερά δόντια; Κατά βάθος δεν διαφέρει και τόσο από τους υπόλοιπους. Στο επεισόδιο με τίτλο «Ό,τι Επιθυμήσεις» που θα προβληθεί την Δευτέρα 2 Μαρτίου στις 18:30, ο σεφ Ρεμί φτιάχνει Κρυσταλλο-κεκάκια!

    Νέα Επεισόδια στο Disney Junior τις καθημερινές:

    • «ΓΙΓΑΝΤΟΣΑΥΡΟΣ»: Καθημερινές από Δευτέρα 2 έως Παρασκευή 27 Μαρτίου στις 18:00
    • «Τ.Ο.Τ.S»: Καθημερινές από Δευτέρα 23 Μαρτίου στις 17:30
    • «ΒΑΜΠΙΡΙΝΑ»: Καθημερινές έως Παρασκευή 6 Μαρτίου στις 18:30

    Το Disney Junior είναι διαθέσιμο μέσω Cosmote TV, Vodafone TV, Wind Vision.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles