20.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Marvel και Star Wars σειρές που “έκλεισαν” για το 2024 – Δυσάρεστα νέα για το Andor

    Μέσα στο 2023 ήταν αρκετές οι σειρές Marvel και Star Wars που έφτασαν στο Disney+. Η Marvel μας έδωσε τη 2η σεζόν του Loki, What If…? και Secret Invasion, ενώ από το σύμπαν του Star Wars είδαμε την 3η σεζόν του The Mandalorian, το Ahsoka και τα animated Bad Batch, Visions και Young Jedi Adventures.

    Τι θα συμβεί όμως μέσα στο 2024; Θα συνεχίσει με τους ίδιους ρυθμούς η Disney ή θα βάλει «φρένο», αφού υπάρχει μια αίσθηση υπερβολής που φαίνεται να επηρεάζει την πορεία των ταινιών της στο box office; Σε πρόσφατη ανακοίνωση για το βρετανικό σκέλος του Disney+ αναφέρεται ότι τρεις σειρές της Marvel και δύο σειρές Star Wars είναι καθ’ οδόν το 2024. Οι σειρές της Marvel είναι οι Echo (έχει ήδη επιβεβαιωθεί ότι θα γίνει το ντεμπούτο στις 10 Ιανουαρίου), Agatha: Darkhold Diaries και X-Men ’97. Για το Star Wars, υπάρχει το Skeleton Crew και το The Acolyte. Αυτά είναι όλα κι όλα!

    Η παράλειψη που γίνεται αισθητή εδώ είναι, φυσικά, το Andor, το οποίο ανακοινώθηκε ότι επιστρέφει τον Αύγουστο του 2024 κατά τη διάρκεια του Star Wars Celebration. Ωστόσο, η ανακοίνωση πραγματοποιήθηκε προτού οι απεργίες των σεναριογράφων και των ηθοποιών σταματήσουν την παραγωγή της σειράς. Πλέον, θεωρείται πιθανό το show να μεταφερθεί για το 2025.

    Διαβάστε επίσης:

    House of the Dragon 2: Ένας «αιματηρός» πόλεμος συγκλονίζει το Westeros (trailer)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles