21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Μας νοιάζει που η Samsung δεν θα δείξει το Galaxy SIII στη Βαρκελώνη;

    Όχι βέβαια. Το MWC θα εξακολουθεί να είναι ένα μεγάλο γεγονός με πολλές ανακοινώσεις, από όλες τις εταιρείες, αλλά και την Samsung. Ας μην ξεχνάμε πως περιμένουμε ένα τεράστιο update στα Galaxy Tabs με βελτιωμένη ανάλυση τουλάχιστον.
    Μετά την συνεχιζόμενη φημολογία για το Samsung Galaxy SIII που θεωρείται το επόμενο “precious” των Android fans, η εταιρεία προχώρησε και σε επίσημη ανακοίνωση που λέει πως « η Samsung αδημονεί να παρουσιάσει και να δείξει νέες και συναρπαστικές συσκευές στο Mobile World Congress 2012. O διάδοχος του Samsung Galaxy SII θα παρουσιαστεί σε ξεχωριστό event της Samsung κατά την διάρκεια του πρώτου 6μήνου του έτους, πιο κοντά στην εμπορική κυκλοφορία του προϊόντος».
    Ας μην ξεχνάμε δύο σημαντικά δεδομένα: 1ον ότι το τόσο αναμενόμενο Samsung Galaxy SIII θα μπορούσε να αποκαλυφθεί μόνο σε αποκλειστικό event από την Κορεατική εταιρεία, όσο κι αν δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια events. Η Samsung εδώ και καιρό δείχνει πως στο κομμάτι του marketing έχει καταλάβει πως τα αληθινά μεγάλα προϊόντα από την τεράστια γκάμα της, μπορεί και πρέπει να τα υποστηρίζει με events υπερπαραγωγές και όχι να φτάνει σε εκθέσεις ως φτωχός συγγενής από την Ασία.
    2ον; Το καλοκαίρι του 2012 διοργανώνονται οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Λονδίνο. Η φετινή διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων, εκτός από γιορτή του αθλητισμού, θα είναι και γιορτή του NFC, του Near Field Communication. Η Samsung έχει ανακοινώσει εδώ και ένα χρόνο περίπου την συνεργασία της με την Visa για τις «πληρωμές» των Ολυμπιακών Αγώνων καθώς και την χορηγία της στην διοργάνωση με το smartphone των Ολυμπιακών που θα δοθεί σε όλους τους αθλητές και θα ενσωματώνει NFC τεχνολογία. Γιατί, μα γιατί να μην είναι το Samsung Galaxy SIII;

    Related Articles

    5 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles