18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Master & Dynamic MW07 True Wireless: Μοναδικός σχεδιασμός και απαράμιλλη ποιότητα ήχου!

    Η κατηγορία των ασύρματων, 2-piece, in-ear ακουστικών κερδίζει διαρκώς έδαφος στην αγορά και ο χρήστης μπορεί να βρεί οικονομικά, αλλά και σαφώς πιο high-end μοντέλα για να επιλέξει. Στη δεύτερη κατηγορία ανήκουν τα MW07 της Master & Dynamic, τα οποία ξεχωρίζουν χάρη στον αφοπλιστικό τους σχεδιασμό αλλά και την υψηλή ποιότητα κατασκευής και απόδοσης! Ήρθαν στα γραφεία μας από την Salas Headphones και σπεύσαμε να τα δοκιμάσουμε για εσάς!

    master dynamic mw07 (2)

    Ανοίγωντας το premium κουτί βρίσκουμε, πλην των ακουστικών και του charging case, ένα καλώδιο USB Type-C σε Type-C, μαζί με αντάπτορα Type-C σε Type-A για να τα φορτίζετε από το PC ή το laptop σας, ή μέσω του φορτιστή του κινητού σας, όπως και μια πλειάδα διαφορετικών μεγεθών earcups σε μαύρο χρώμα. Επίσης, ένα πολύ ποιοτικό αλλά και συνάμα διακριτικό pouch μεταφοράς για να προστατεύσετε το νίκελ μεταλλικό περίβλημα του charging case από φθορές.

    master dynamic mw07 (1)

    Το charging case είναι ουσιαστικά θήκη και ταυτόχρονα φορτιστής για τα δύο ασύρματα ακουστικά, με βάρος λίγο πάνω από τα 70 γραμμάρια και δυνατότητα πλήρους φόρτισής τους μέσα σε 1,5 ώρα. Με μια πλήρη φόρτιση τα ακουστικά θα σας δώσουν 3,5 ώρες αναπαραγωγής μουσικής, ενώ τα ειδικά LEDs στο εμπρός μέρος του case δείχνουν το επίπεδο της μπαταρίας και την κατάσταση της φόρτισης. Ανοίγωντας το case αποκαλύπτονται τα δύο ακουστικά, με το χαρακτηριστικό “Tortoise Shell” design τους, σε καφέ απόχρωση, που αποπνέει ποιότητα από… χιλιόμετρα. Κρυμμένο επιμελώς στις “κηλίδες” του pattern αυτού είναι ένα λευκό LED για να βλέπετε την κατάσταση λειτουργίας των ακουστικών. Η σταθερότητα στο αυτί εξασφαλίζεται από τα ειδικά σχεδιασμένα earcups, αλλά και από ένα δευτερεύον κομμάτι σιλικόνης (ear wings) που θυμίζει μαλακό “χτένι” και ασκεί μια ελαφρά “κόντρα” πίεση στο αυτί, ακριβώς όση χρειάζεται για να διατηρεί το ακουστικό σταθερό, αλλά χωρίς να κουράζει τον χρήστη ούτε στο ελάχιστο.

    master dynamic mw07 (4)

    master dynamic mw07 (5)

    master dynamic mw07 (3)

    Δύο μικρά και διακριτικά volume buttons βρίσκονται στο ένα ακουστικό και ένα play/pause/answer πλήκτρο στο άλλο, για να τα ελέγχετε. Διαθέτουν 10mm Beryllium οδηγούς υψηλής ποιότητας, MEMS πολυκατευθυντικό μικρόφωνο και ειδική κεραία που επεκτείνει την τυπική εμβέλεια των 10 μέτρων της Bluetooth σύνδεσης, στα 20 μέτρα! Φυσικά είναι αδιάβροχα με βάση το IPX4 πρότυπο και θα τα βρείτε σε 6 εκπληκτικά σχέδια, εκτός από αυτό που βλέπετε στις φωτογραφίες: Matte black, Steel Blue matte, Grey Terazzo, Piano Black, Pink Coral και White Marble.

    Τα Master & Dynamic MW07 είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά και περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο www.salasheadphones.gr.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles